hej linn och ni andra:)

jag är hemma hos sanna nu så jag kan inte skriva något långt. måste umgås med dom med ;p sanna är strax klar med min klänning. hon ska bara sy den på längden nu sen finishhh. kan kanske ta en bild nu och visa!

idag har jag varit på stan med syster och sanna. köpte ett helt vanligt svart långt linne. det behövdes. efter stan så for vi hem till sanna och sen dess har vi varit här. hon bjöd oss på mat också. vegetarisk lasange, super gott.

snart är allt klart till nyår. jag och syster ska komma till sanna klockan två och då ska vi smeta på oss ansiktsmask och bara slappna av. efter det ska vi göra oss i ordning, sminket och kläderna. vi ska också förbereda maten. sedan kommer pojkarna klockan fem. runt åtta bär vi av till my placeee och där stannar vi i ca en timme, en och en halv. där ska jens, ville och hans flickvän och hennes vän också göra oss sällskap. sen far vi till sandra. efter det får vi se vars kvällen leder oss.

juste, det måste jag ju fråga. linn, praktiken hos din bror. hur gör vi? hade ju varit super kul, jag tänkte för att vi kanske borde bestämma praktikplats snart.

nu är klänningen klar och redo för att prövas. det kanske kommer ett till inlägg senare ikväll. har ju börjat vända på dygnet till nyårsafton så lär vara uppe ett tag. inatt blev det till fem. jaja haha ;D vi ses och jag älskar dig finaste linn. saknar dig.


så, nu har bilder tagits på min nyårsklänning. den är inte så utstickande. en slapp bekväm klänning, precis som jag ville ha den:) syster fick också vara med på en bild.
 

gos

hejsan. är hemma hos sanna nu med pojkvän och vänner. vi bara myser. var på mellandagsrean igår och idag. har hittils köpt tre linnen, två tshirts-tunikor, ett armband och ett par strumpisar. imorgon ska jag, syster, mamma och moster och kolla lite mera. kan ta ett foto sen och visa vad jag köpt. det jag söker efter nu är en schal, fler tunikor, kanske skor och smycken. ja typ det:)
just nu sitter vi iallafall och planerar nyår. vilken mat vi ska käka, vad vi ska dricka, vad vi ska göra och så. ser fram emot det riktigt mycket. sanna håller på att göra min klänning också. super kul! men nu ska jag gå och gosa med de andra. puss och vi hörs.

super coola skor

en nervös jag

hejsan. ligger i min säng med mamma brevid. morfar och mormor sover här inatt med så pappa sover i eves säng och mamma i min, myspys. ikväll har jag varit med jessica och amandam, vi har spelat mario cart. fast jag tycker det är hur tråkigt som helst, eller skulle kanske vara lite roligare om jag kunde banorna för nu kör jag bara in i varje "vägg", eller hinder, som kommer. man ser ju inte vars man ska svänga :O ikväll är jag iallafall nervös, nervös inför mellandags rean imorgon. vad ska jag söka efter? om jag tycker något är fint ska jag då köpa det direkt eller kolla på andra butiker först och riskera att den förvinner? vars går gränsen för hur mycket jag får köpa för? och igen, vad ska jag söka efter? mja, jag får se hur detta går allså. jag har typ en klump i halsen för detta haha, tönt ja ;P
för jag vet hur jag funkar. jag har det i huvudet, vad jag söker efter. men när jag väl står där med ett helt annat plagg än vad jag sökte efter på, så kommer jag köpa det ändå, för det var fint?! gah, hjälp mig. men jag får be och hoppas på det bästa. fortsättning följer.. . höö

och linn förra inlägget är till dig:)

julafton08
PUSS PÅ ALLA


till bästa linn

det är så drygt att skriva en aaaas lång kommentar så du får ett helt inlägg istället :D jag saknar dig så mycket som det går! här i umeå har det inte hänt så mycket alls, vad jag vet iallafall. jag och jonas har det super :D alla taggar nyår och jag ska ha en rosa klänning hehe. julafton vart riktigt lyckad, super mysigt. nog för att du har nog ganska mycket mysigare i thailand men det försöker jag att inte tänka på ;p idag ska vi som vi alltid gör dagen efter julafton, fara till anderssons och äta resterna. jusste, och på nyår kommer ville med sin nya flickvän och hennes kompis. ska bli kul att se flickvännen. och nu är jag värsta lonely, jonas är borta enda till den 29de :O kommer vara ännu mer i nöd utav dig.
aa och så taggar jag mellandags rean också, gaaanska mycket. och igen, försöker jag inte tänka på att du kan köpa alt för femtio gånger mindre pengar.
och ja, lätt att jag följer med nästa år. synd att jag bestämde mig försent detta året.

du behöver inte köpa något åt mig, eller ja, jag har alltid velar ha en ponny :] tihi

haha, morfar och mormor är också här. haha morfar, han är så sööööt. och så seniiil. haha i hissen, han kollade i spegeln och ba "men.. är det här vi ska gå ut?" han såg att dörren öppnades i spegeln. sötnos, att han inte såg sig själv i spegeln? kanske lite svårt att förklara men, gullemoffa.

låter superkul det där med dyk grejer. åh jag vill också. har alltid velat dyka. men det får bli nästa år då :D

mh, har det hänt något mer då?
ja jag får tänka tills nästa inlägg, för nu är jag jätte pinknödig. men jag älskar och saknar dig super duper mycket! YOUR MY BESTBEST BEST! FRIEND=)

'
SUPER COOOLA LINN

OCH SUPER COOLA <LINN OCH JAG> TILLSAMMANS.


EN BILD FRÅN ETT AV ALLA VÅRA MODELLJOBB


OCKSÅ EN BILD FRÅN ETT MODELLJOBB

dagen före julafton

tänk, imorgon är det julafton. kan ni föstå det? inte jag. super duper kul iallafall!
idag steg jag upp klockan halv tio, jag for iväg och handlade in de sista julklapparna med mamma och syster. det var skoj!:)
kom hem och åt middag sen somnade jag i ungefär två timmar. var uppe så sent igårkväll. runt fem var det tror jag. jag var med älskling och jens. vi fick underhållningen på max när vi skjutsade hem johan, slagsmål mellan två fulla killar. eller slagsmål och slagsmål. ni vet att det är svårt att det ska bli det när man är full, det blir mest svingar och så. men lite kul var det. ikväll sitter vi familjen och spelar bingolotto och äter knäck. funderar på att springa förbi statoil och köpa en cola också, den hade suttit perfekt. jusste, öppnade min julklapp från jonas igår -ett superfint halsband! gullegulljonas.
nä nu ska jag återgå att vara social med familia. ha en super bra kväll före julafton, och en super jul imorgon:)


här har vi tomten när han besökte oss förra året:)

just nu ..

.. gör jag ingenting. jag sitter i mitt vardagsrum och kollar ser den kanal som är på, vilket just nu är någon sport kanal. inte mitt starkaste intresse.
det som hänt idag är vandrat runt på stan, jag och mamma. det är som att kläderna ropar på mig, jag är ganska mycket bättre på att kolla på saker åt mig än till andra. kan ej låta bli när jag ser något snyggt plagg. ikväll kommer det handla om mer plagg. jag ska till sanna och vi ska påbörja klänningen hon ska sy åt mig till nyår. super kul!
då kanske hon kan hjälpa mig med att göra min blogg lite finare också ;p skulle behövas.

bild ett, syster och bild två, jag. pusshej:)



julklappshandling

weii, as taggad! ;D imorse steg jag upp klockan halv nio, men det beror inte bara på att jag är taggad på att köpa julklappar. utan beror också på att jag somnade runt nio-tio igår. inte roligaste kvällen. hade migrän och pga det mådde jag illa också. usch usch. men idag är jag på topp igen! och så mycket snö det har kommit! ialla fall här i umeå, blir en riktig jul ändå:) det är helt täckt med vitt där ute. hur mysigt som helst. jag som var rädd att julen skulle bestå av is och vatten. men som tur inte.

nu sitter jag bara och kollar på topmodel. syster vaknade nyss så hon gör mig sällskap också.

nice nice fågelbajs.

en fråga

imorgon ska som sagt jag och min mamma och köpa julklappar.
vad ska jag köpa åt pojkvännen, några tips hade varit super? :)
från emma i paniiik


CHILLIDAG

tjena hejsan. idag ska bli en riktigt slö dag. jag och jonas ska kanske se en film, köpa lite gottes och så. CHiiLLDAG YAO. just nu ligger han och sover och är helt livlös. men snart, snart så ska jag allt få liv i honom, jag ska börja med att tända lampan, sen slita av honom täcket, sen lägger jag mig på honom och blöter ner hela hans ansikte med stora härliga pussar. tycker synd om honom, men ibland måste man göra vad som krävs. för jag är jätte hungrig. och köttfärssåsen och spagettin står och väntar på att bli uppvärmd. jonas pappa gör asgod sådan också. jag är hungrig ju... .. :(
men men, lovet hittils har varit helt okej, faktiskt lite mer än helt okej.
åh gah, jag längtar till imorgon då jag och mamma ska fara runt och söka julklappar. super kul! sen samma kväll ska jag fara till sanna och påbörja klänningen. sist var jag bara där och lämnade tyget. längtar jätte mycket efter att visa er den.
men nu ska jag utföra min plan på jonas. (jag är egentligen ingen ond människa)


här har ni en gammal bild på mig och amanda sen förra hösten.
(jonas har inte de nyaste bilderna så detta får duga)

hejdå och godjul, godjul, godjul! ;D

oh blev plötsligt gladare, det är ju sol idag. super fint och mys!
kanske det blir att ta en promenad efter köttfärsåsen och spagettin?

bara glada får läsa detta inlägg..

för den som är på dåligt humör idag, ja den måste jag ge en box. för idag är den första dagen på ett super bra lov! det har jag bestämt. jag ska köpa en massa kläder, njuta av ledigheten och ha as kul! det är mitt mål. det enda som gör lovet sämre är att linn inte är här. saknar henne enormt. pusspusspuss
idag hade jag provet som sagt, gick sådär. blir ig eller g. håll tummarna för mig! eller en tumme, två ger otur va? efter provet gick jag och syster på stan och letade lite julklappar. jag köpte en bok åt mamma och pappa. i den skriver man tillsammans var man träffades för första gången, första kyssen och mycket annat kul. får se vad som händer ikväll, ha en super bra lov dag! cya ;D


hej jag


coca cola

hejsan. sitter just nu på skolan och läser igenom de dryga arton sidorna till provet imorgon. tror ingen har lika roligt som jag har just nu? som hjälp har jag min trogna vän, coca colan som hjälper mig hålla humöret uppe. en helt onödig dag i övrigt. kom till skolan, hade en helt ovärd lektion som slutade tio. efter det har inget vettigt härt. förutom den senaste halvtimmen typ, då jag pluggat.
ikväll ska jag, gissa vad? plugga merrrrr. bajs. och sen blir det att åka förbi janne och förbereda klänningen lite. något som är liiite roligare. men jag försöker hela tiden ha jul och nyår i mitt huvud, det får mig att inte gå i depression. nä men provet kommer säkert gå super, jag har ingen press på mig förutom att jag får IG i svenska B om jag inte klarar det.
jaja, ska sluta klaga över min lugna harmoniska liv. det enda jag har på skallen är ju bara att klara detta prov, hitta julklappar åt jonas, mamma, pappa, anton och morfar och mormor, göra klar en skoluppgift på hundrafemtiotusen sidor och typ tusen grejer till. nä men nu ska jag återgå till plugget. ville bara få ut lite frustration, tack hej.

bild



nu så.

äntligen, nu har jag bestämt mig. min nyårsklänning är spikad. tyget här nedanför ska jag ha, gulligt va? jag tänkte efter lite och jag vill ju ha en sotig sminkning (som bild nr två) och så lite slarvigt hår. då är det ju fint med en lite gulligare klänning till. eller den kommer vara rätt så slapp, som ett långt linne och ska nog ha ett snöre runt midjan och knyta en rosett. ja, jag får visa er när den är klar. jag tryckte in en ny bild på mig också. var så länge sedan jag la in en ny bild.
ikväll blir det plugg igen, provet idag gick jätte bra. nu är det bara att börja plugga till nästa, det är på fredag, usch. men men, snart lov. tagggggaaaa. pusshejhejhejhej



(klicka för större bild)



han är cool

jonas sa nyss att han var cool så det är det rubriken står för. och jag måste erkänna -lite cool är han;)
ikväll händer det inte mycket alls. plugg, plugg och åter skitpluggbajsdrygskola. ja, som ni märker är jag as taggad. men måste klara detta prov. men tänkte ta en liten paus nu, det förtjänar jag faktiskt eftersom jag suttit och läst igenom de dryga hundrafemtiotusen sidorna med ett innehåll som låter ungefär "ackabarabo kalsorati livomatvo" i mina öron.
aa men schyst, och nu startade jonas ett avsnitt av "how i met your mother". svårt val, se det eller fortsätta läsa i mitt fula häfte? mhh.... ... ..
nä, ska gå ut och ta en smoke nu sen.. ... ehm, plugga?


idag fick det bli denna bild. en bild när jag är ascoool yao,
den får duga, jag orkar inte söka. vi hörs imorgon. hejdå!



svar på linns kommentar: babu, vad har du gjort med din blogg? :O ville ju läsa under tiden du är i thaithai. det känns  som att du inte är lika långt borta då. saknar dig massorrrrrrrrrrrrr. dampie. pusspusspuss! <3


hejsanhejsan alla glada

ikväll sitter jag hemma hos rebecca och pluggar. eller just nu ser vi på 90210 och om jag ska vara ärlig har pluggandet gått sådär. vi har inte pluggat så mycket som vi egentligen skulle kunnat gjort men det har gått bra iallafall. nu är bara frågan om jag ska hem eller sova hos jonas? börjar ju vid lunch imorgon så. men jag får se.

tänk vad det gått snabbt, bara fyra dagar kvar sen är det jullov. hur najs som helst, kan nog inte bli mer taggad än vad jag är. men nu ska jag ringa bror, jag skulle påminna honom att han skulle hämta mig när han jobbat klart. så vi hörs. skriver kanske mer ikväll, eller imorgon. yeyeee, få se. ha det så bra tills dess iallafall. cya

ps. kommentera fortfarande gärna förra inlägget om vilken klänning jag ska ha på nyår. just nu står det fyra-tre till den svarta klänningen:)


jag och min älsklings linn som inte kommer hem på jätte länge.
bajsunge, orka ba fara till thailand sådär och skita i mig :O

HELP ME

sitter hemma i min soffa. har ätit popcorn och druckigt citron saft. bara mys. nu hade jag tänkt lägga mig brevid mamma och läsa bok. och jusste, jag måste snart ta tag i det där med att göra min blogg lite finare och så. vänta bara.
ps, tagga lov och tagga till att snart få träffa tomten igen! weii vi hörs imorgon!

och tagga nyår också! det här är då mina två klänningar som det står mellan.
sanna ska sy någon av dem till mig. hjälp mig, vilken tycker ni, 1 eller 2?

usch fy och blä

jag har smygit upp till datorn medan jonas ligger kvar i sängen. igår kväll vart en riktigt trevlig kväll faktiskt. en mindre kul dag idag, pluggggg. usch fy och blä. två prov denna vecka, nu kom klumpen i magen fram. inte alls speciellt kul. men bara att kämpa på. heh. nu ska jag gå och försöka få liv i jonas, jag vill gå och äta frukost! 
jag ska först kika om jonas har några roliga bilder. puss vi hörs!




hitta en bild på jag och jonas sen turkiet. mys.. och face(full). men eheh.

JADUUUU

ikväll sitter jag med älsklingjonas, sanna och jonte. vi sitter och kollar på tv och dricker lite. mysar bara! igår var jag som sagt och badade jacuzzi hemma hos johan, galet skönt! bubbel i ryggen och t.o.m ljus i olika färger som lös i vattnet. imorgon blir det nog att plugga. blöööh. däremot inte så taggad på det, men snart lov så! sätter ju nästan alltid in bilder, så nu tänkte jag sno några av sanna. ska kolla vad jag hittar. puss vi hör, nu måste jag gå tillbaks och socialisera.



första bilden här är en supercool bild på mig sen i sommras haha, jag tror jag har sannas solbrillor på mig.
andra bilden är jag och jonas från sommarn 07. (hade lite problem med vikten där, något undernärd) tredje, också från 07.

aa nu hinner jag inte mer. men detta bju jag på. de vill att jag ska hänga med em ut på en cigg nu. PUSS! VI HÖRS

mentjeeeena

hejsan alla söta. jag ska försöka kortfatta det jag har att skriva för jag är super pinknödig och jag vill hinna dusha innan det blir för sent. eller för sent för de andra i huset. för jag ska vara uppe länge ikväll, imorgon är det ju luciavaka så jag hade tänkt att vända på dygnet genom att fara hem och sova efter klippningen imorgon istället, så jag kan vara uppe riktigt länge imorgon kväll. som hjälp ska jag nog ha med mig en hel del dextrosol till johan. för det blir nog där jag och jonas håller hus. med amanda också förstås! ska kanske fixa mig några cider också. hé bli mys. allså kolla jag, ofta jag är kortfattad. det funkar inte för mig allså. nä men nu håller nästan blåsan på att spricka så jag ska nog ta och rusa till toan nu, men vi ses och hörs. PUSS!



en outfit som är minminmin, (den grå stickade är lik den som jag köpt idag.)



och jusste, har nog bestämt min för att denna får bli min nyårsklänning nu.
haha får se hur länge jag håller fast vid det!


hett

hejsan. idag har jag bara varit hemma och slöat. eve kom hem med min nya tröja. måste visa den senare. plus att hon kom med tre stycken bhar som hon och mamma hade köpt. de hade just satt ner en massa bhar på hm, så femtio kronor styck! riktigt värt.

denna sida är ju superkul, "blanda dig själv med en kändis! morphthing.com

här är orginalbilden.
och se så snygg jag blev. haha

jag och marykate, jag och Gwen Stefani

PUSSHEJ!

happy face

idag är en bra dag. är glad, fastän jag har två prov nästa vecka att plugga till och tre inlämningsuppgifter försenade. men ändå sä känner jag mig bra och lycklig. att julen snart är här tror jag bidrar med rätt så mycket lycka! måste bara ta mig tid och leta lite julklappar nu.
ska gå på stan med syster efter skolan, slutar efter denna lektion. fast jag och rebecca ska ta lite tid åt att plugga. så efter det ska jag på stan! och jag ska hitta julklappar! punkt slut. men killarna är ju största problemet. det är så svårt att hitta presenter och julklappar åt killar. Smycken, Kläder, parfym? Jonas har allt det där, men kanske något jag kan köpa åt bröderna.. Det enda tipset jonas har sagt är att han inte vill ha något onödigt som bara ligger. det är typ det är är expert på. köpa små grejer som egentligen inte har någon andvändning. men jag kanske kan kolla på något kul från teknikmagasinet. fast mja, haha jaja jag får se. något tipssss?
men nu slutar jag, vi hörs och ha det super så länge!

 
från turkiet, jag och jonas.
det där jag jag aldrig om!

innan jag säger godnatt

ska bara skriva ett kort inlägg om egentligen ingenting. måste bara skriva av mig lite innan jag går till sängs, jag har alltid för mycket tankar i huvudet så innan sängdags är det bra att få ut lite babblel. ikväll har ingenting alls hänt. jag har suttit ensam i vårat vardagsrum, druckigt cola, kollat på kläder på datorn och sett på lite tv. tycker fortfarande inte att det är skönt att sitta hemma och göra ingenting? vill göra det! make me.
idag har jag hittat ännu en tröja, men det kostar endast 199 kronor, så jag byter ut de två tröjorna som blev 1100 kronor mot denna. måste visa bilder sen. det är en stickad kofta från nicole.
nä nu ska jag gå och lägga mig. ska läsa min bok, champangeflickan. har börjat komma in i den nu och den är faktiskt riktigt bra! ett boktips. nog för att jag inte kommit speciellt långt, men hittils! :D

här har jag satt ihop en outfits som jag vill ha! ps, hatar ordet outfit. men men tihi, HÄJDÅ :D


kvällens innehåll

hejhej. ikväll har det varit ännu en till lugn kväll. jonas, sanna och duncker har varit här, och så var ju syster eve också med så klart. jag och eve har visat alla våra klänningar som vi vill ha till nyår som hon ska sy. jag har nog ändrat mig igen. har tyvärr ingen bild, bara i mitt huvud. heh. nu måste jag strax sova, är inte alls taggad på det. vill vara uppe länge, se en film och bara mysa. men icke, måste upp till skolan imorgon igen. ja, men nu ska jag sluta klaga på den. den duger väl, ehe.
vi såg en film ikväll, visst var det "the fish" den hette? aa, det var det nog. den var rätt så knäpp men bra. konstig film, och hela två timmar och fem minuter.
kanske blir att jag handlar kläderna ändå (de jag skrev om i förra inlägget), lånar isåfall av mor och far. få se. men nu ska jag gå och vara social med mamma sen blir det sängen. puss vi hörs, hejdå och godnatt.

bara för att jag vill tillbaka så sätter jag ut lite bilder sen mamma, pappa, jag och eve och våra pojkvänner var utomland.

jag och jonas :) .. längst åt höger, eve och hennes pojkvän.

syster eve och jag, jag vill vara brun ja!
aa, nu hinner jag inte mer. måste sova nu, men jag måste
sätta in fler utland bilder. älskar dom, bara för att jag blir så
glad när jag ser dom. så hehe, ni får stå ut och se på några fler.

måndag igen.

hejsan, sitter på skolan nu och väntar på att denna tråkiga lektion ska börja. helgen har varit okej, inte gjort något speciellt alls. faktiskt inte någon av de senaste helgerna har det hänt något specielt på. men är så skolless att jag bara vill ha lov nu, all ork är borta. så hoppas på att lovet drar igång mig igen. idag blir det skola till runt två sen ska jag förbi mamma och pappa på deras jobb och hälsa på. måste köpa nytt fondation. och så har jag stor damp pga jag inte har råd med två tröjor som jag är kär i. båda från jc, en skjorta och en stickad tröja. men har som inte råd, 1100kronor. lite över min budget. det är ju jul också. blir nog att jag köper åt mina tre brorsor, min syster, något litet åt mamma och pappa. dom blir ändå glad för ingenting. och så självklart åt jonas. men har ju ingen fantasi? vad kan jag ge åt jonas?
jag vet inte ens själv vad jag önskar mig, pengar? mh, kul att få ett kuvärt i julklapp. halva stämningen är ju att öppna en massa julklappar. ja, jag får se hur jag gör. vill ju ha mycket pengar till mellandagsrean.
Nu är det exakt tio skoldagar kvar, sedan lov. måste planera in saker att göra så inte bara dagarna går vilket kan vara lätt hänt på lov. så kommer man på sista lovdagen att man inte gjort någonting vettigt under hela lovet, nog för att det är jul och nyår, så något vettigt har man ju gjort hur som helst. gud vad jag babblar på, ;p men har väldigt tråkigt just nu. men haha, ingen kommer ju orka läsa allt det här. men här är en klänning iaf, som jag tror stark på. den är enkel, snygg och slapp, som jag ville ha den. fast i svart. kanske det blir den? få se. men ha en super dag idag! cya :)

godmorgon!

jag ligger i jonas säng, väntar på att han och hans pappa ska komma tillbaka från övningskörningen. men nu hinner jag iallafall skriva ett inlägg så! weii. men jag känner på mig att det här kanske inte kommer vara det roligaste och gladaste inlägget. men gårdagen iallafall, jag linn och jessica gjorde inte så mycket alls, eller jag drog hem runt halv tolv, idag blir hundvakt till jonas mammas hund, novaa. sötsöt. det ska vi iaf till imorgon mitt på dagen någongång sen vill jag ta en pluggdag imorgon också. jag är så trött så jag vet ej vad jag skriver. skriver senare. det kanske går bättre då.
aa jag skulle just sätta ut en bild på min nya tröjaaa, men det funkar inte. knasigt, den vill bara inte sätta inte någon bild. men men, nästa inlägg? pusshej.


he he

måste bara skriva det här, ang inlägget jag skrev för en minut sen. det är kört för mig. jag kollar fortfarande på bilder på nyårsklänningar och hittar typ femton till.. gah, det blir bara för mycket ;p hur ska jag klara detta?

at jessicas place

hejsan allihopa. ang mitt nyårklännings problem så har det inte blivit några framsteg. har frågat tre av mina kompisar och jonas. rösterna är två på klänning nr två och två på klänning nr tre. men det lutar nog lite mer åt nr tre. fast jag vill ha axelband, annars kommer jag känna mig så naken. men en enkel figursydd klänning, med mycket smycken och håret uppsatt på något snyggt sätt. men gah, haha jag kommer nog hinna ändra mig tusen gånger till innan jag måste bestämma mig. men jag måste fråga sanna och amanda också vilken dom tycker jag ska ha.

jag har ingen aning vad kvällen kommer att bjuda på. just nu är jag med linn, jessica och syster evelina. vi funderar på att festa, amanda också! vi håller på att kolla upp fester nu. så om vi hittar någon värd så blir det nog så att vi tar någon ciderrr. övrigt i helgen blir det nog plugg och mys med älsklingjonas.
ska fortsätta mig sökande nu. pusssssss



jag & jessica. linn & jag

haha soetaste. eve och jessica för
många år sedan (eves sääxy ögonbryn)

gladgubbe

hejsan, jag sitter på skolan och har marknadsföring. inte speciellt kul nej. men jag har ändå helg efter idag. eftersom jag inte har några lektioner på fredagar, najssss. så imorgon ska jag vara med sanna på hennes sylektion på draggen. ska kolla på när hon syr, super kul. ska börja sy lite nu jag med, mamma har fixat vår symaskin. weii. så jag ska ta och boka tid med sanna så hon får hjälpa mig med starten. men efter jag kollat på sanna ska jag till socialennn och söka jobb som kontaktperson. känns nervöst men bra. jusste, måsta visa mina nyårs klänningar som jag velar mellan.

det är är supersvårt allså. hur ska min klänning se ut som sanna ska sy till mig? här är några klänningar som jag tycker om. det ska dock inte vara samma tyger och kanske några ändringar här och där. men problemet är ju att det är tre helt olika klänningar, hur ska jag kunna välja då? den till vänster är som slappskönsnygg och det tycker jag om mycket. den andra är jätte söt och det känns nyår också och den längst till höger är enkel och snygg och då kanske jag kan satsa mer på smycken och så, fast det kan jag också göra med ettan? men den i mitten är så gullig. gah, men jag ska ha den i grå eller blå. lutar nog mest åt blå, marinblå. men jag kanske kan blanda ihop alla? vill ha lite slappt, men ändå gullligt och så vill jag ha den enkel? mh, hjäälp någon. ;p

   

jahallå

jag sitter på skolan, inne i ett tomt klassrum med linn. vi har lunchrast. jag är rätt less på skolan nu allså. hehe det kanske ni märkte på det förrförra inlägget he he. men nog om det. ikväll ska jag vara med linn, jessica och amandam. vi ska ha en liten hejdå kväll för linn som far till thailand på fredag :( buhu. få se vad det blir. men skoj ska vi ha iallafall, men det har vi alltid. vi kan ta lite bilder också så ni kan få se lite vad vi gjort. haha vi kan göra en film, det är vi kung på. dom blir alltid super. kommer säkert gotta i oss en hel del gottes också. som vanligt ;p
snart är det ju lov också. sjutton dagar kvar idag, något taggad??? jaaaaa.. nyår allså. vad händer. måste planera in något, och det kanske är dags för mig att bestämma hur min klänning ska se ut som sanna ska sy till mig. det är ju så svårt att bestämma sig, finns så mycket!! hur den ska se ut uppe, nere, tyg och blablabla bla. gahh. förslag?
nu ska fortsätta spela hjärter. PUSS!!



här är en lite dålig bild på mig och min syster, men det får duga. och jusste,  
glömt att berätta. har bytt bort den vita hårfärgen mot askblond. kan visa sen!  


till min underbaraste linn

allså så här blev det förra året också, några dagar innan du skulle åka till thailand. det är inte förens då jag förstår, "shit hon ska verkligen åka"... allså jag får damp. jag orkar inte att du ska åka. det är ju dig jag pratar med om allt, allt jämt. det är dig jag kan prata ut med. jag hatar att du ska åka. bajsa på thailand. jag vill att du ska stanna. du är den som alltid ställer upp. du gör mig glad hela tiden juuu. gah, kommer sakna dig så mycket så jag spricker. men hoppas du har det super iallafall! I (L) U. men fortfarande, bajsa på thailand och skynda dig hem!=)



  den här bilden slår allt och alla, PUSS

skola

hejsan. jag sitter på skolan och deppar. hatar att skriva tråkiga inlägg men nu måste jag skriva av mig. jag haaataaar skoooollaaanananananan. den bajsar jag på!!!!!!! dmopajdoj rpq .. jag hatar alla arbeten. alla tusen miljoner arbeten. jag hatar att det ska vara stressigt med en massa press. jag hatar att den atr upp så mycket tid. jag hatar att jag har en massa arbeten att göra. jag hatar att jag inte har någon ork kvar. powdpowdnjwfd d LDJWPON FÖÖFJN FNVÖOWOFUE RGÖN FJKWAQÖ. helgen har varit super däremot.. hejdå!



SKOOOLAN, DITT FEL. BLÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄÄ

RSS 2.0