SCHNÖGG


JAJA JA

lördag. yeeeeeeee. bajs och wei. haha jaja

this way


puss

ska dra ett kortfattat inlägg.

- praktiken blir bara bättre och bättre. folk blir bara snällare och snällare där?
- I LOVE JONAS. tihi
- fredag: förhoppningsvis fika med johanna efter praktiken. på kvällen blir det chill med vänner och runt klockan 21:00-22:00 ska jag och jonas ha en myskväll tillsammans.
- lördag kanske: sy lan!
- söndag: bio med mamma och eve. "män som hatar kvinnor".

puss igen

certainly not pathetic


söndag kväll

hej hopp snopp.
som alltid när jag skriver i bloggen - sängen.
jag måste gå och tvätta bort sminket, som alltid - super drygt.
imorgon fortsätter praktiken och jag känner lite tagg men samtidigt inte. klockan tre vandrar jag till stan för att möta upp sanna, hon skulle kolla efter ett par skor och något annat. juste, jag köpte ett par skor idag. i like them very much. så kommer nog sätta ut en bild på dem snarast. jag vet jag vet, jag är duktig på att lova det men nu måste jag! de förtjänar att få en plats i min blogg, pöss på er. ehe. ne, nu är jag kissnödig och måste verkligen ta tag i det där med sminket. så vi höres. pusshej godnatt.

mattes duschtjej


flera kliv fram

hej. denna dag har varit super. efter tio minuter på min praktikplats, alltså just efter vi skakat hand och satt oss ner, sagt några enstaka ord till varandra så sa han att jag hade stor chans att få både extrajobb och sommarjobb! han sa att han tyckte om min personlighet. efter tio minuter? men jag blev super glad! extra- och sommarjobb! nu måste jag bara "visa musklerna", som han sa. måste!
efter praktiken träffade jag jonas och duncker, då var jag också glad. nu ligger jag i sängen och ska sova. godnatt.

lite info ba

min helg har varit super. jag tror varje dag varit kul? hehe, helgen har ju så många dagar.. men i fredags x3m, riktigt kul. lördag, for först runt med mamma och kollade runt på affärer sen på kvällen blev det chilll med jonas, duncker, jansson, johan och peron. vi såg först ett tag på melodifestivalen, men ingen tyckte att det var speciellt underhållande. så killarna for och spelade biljard med mattias, simon och gb och jag och sanna följde med in till stan och tog en fika istället. vi är duktiga på babbel haha. sen åkte jag, jonas, johan och peron till jonas och såg film. idag har jag och jonas ätit pannkakor hos hans mor och sedan ville hon bjuda oss på bio. så jag och jonas for och såg "hemma värst, borta bäst". mys pys.
är lite nervös inför imorgon också, första dagen på praktiken. men jag tror det kommer gå bra. i mitt horoskop stod det att jag skulle vara sällskaplig och lätt att komma överens med praktisk taget alla imorgon. hehe, och det tror vi ju på ;p
kl 15:00, då jag slutar, ska jag gå till stan och möta johanna. vi ska ta en fika. (har blivit mycket fika på slutet?) då blir det mer babbel, men kan man någonsin få nog av det?
nu måste jag sova så jag tar mig till praktikplatsen i tid. godnatt

framåt lördag

hej. idag är en bra dag, om man bortser från huvudvärken. imorse hann jag i stort sätt bara fika och kissa innan jag och mamma drog iväg till öb och myrorna sen hm nere på stan där jag köpte de två vår/sommar jackor. najsigaaa! ikväll blir det nog en lugn kväll. jonas är hundvakt så blir väl cHill hemma hos honom mfl. gick och la mig rätttt så sent igår, kring 4:30, så är riktigt trött idag. hade stuttit perfekt med lite gottes, cola och en bra film till ikväll.

jag, syster och sanna ska planera in en kväll då vi ska ha sy-lan. super kul! vi har alla ritat lite skisser på plagg som vi vill sy. det är så roligt! så hoppas jag lyckas ådstakomma något fint. har några ideer som jag verkligen vill sy. önska mig lycka till och vi hörs puss.

bööööh


tänkte bara skriva..

det förra inlägget hade jag aldrig publicerat, så blev att jag gjorde det nu istället.
ikväll har varit en super kväll. jag och sanna tog bussen till sandra där hon och amanda var. vi förfestade ett tag senare drog vi till x3m (amanda hade gratisbiljetter weiii). men det var en riktigt värd kväll på x3m, kanske roligaste gången tom. jag tycker inte annars att x3m är så kul.. men aa, lyckat. och ännu bättre, sandra sa att jag kunde få komma och rida med henne någon dag. suuuper kul!
nu ligger jag hemma iallafall, imorgon ska jag till stan och köpa två vår/sommar jackor. jätte fina. så då blir det jag och sanna som glider runt på stan. kvällen har jag ingen aning vad som händer. men nu tror jag att jag är nykter nog att sova men..

..denna bild är från när jag och syster lekte lite. jag sminkade henne sen tog vi lite roliga bilder. tänkte bara visa snabbt. kanske kan sätta ut några av de roligare bilderna sen.

super fina syster

vi hörs pusspuss

friday night

ikväll hoppas jag och sanna på fest. eller x3m, men bara om vi skaffar de där gratisinträde lapparna. eller sanningen är den att jag har inte så mycket pengar kvar så har som inte råd.. men vi hoppas på en kul kväll iallafall! det största problemet, som alltid, är kläderna. vad ska jag ha? :O

this is it


efnw fflfafpoefgnö

hur ska jag hinna? jag ska först göra klart denna psykande uppgift, "höh". sen ska jag göra klart en hemsida på tio kapitel, jag ska söka praktikplats och tusen till uppgifter som hade varit bra att göra klart. hur ska jag hinna det på en vecka? sen vet jag ej när de två proven som jag än inte gjort ska komma. och det provet jag har kvar sen ettan. när ska jag hinna göra allt detta? jag kommer snart sprängas. jag vill inte ha någon praktik utan jag vill plugga dessa veckor så jag kan få någon ro. kommer jag någonsin få det? jag vet inte vad jag ska ta mig till.
jag gjorde nyss en sån där skolenket, på alla frågor om skolan svarade jag att den var sämst. eller på det flesta iallafall. våra lärare är dumma. men jag måste ju vara ärlig.
im 2 c00l 4 school, fuck it. yäääää
hejdå, arg och less.

im bored

ligger hemma i min säng och måste verkligen börja plugga nu! jag håller på att skriva en uppsats om Dissociativ identitetsstörning, den psykiska sjukdomen när du har två eller fler personligeheter. riktigt intressant och jag kan skriva tusen sidor om den. men det är det som är mitt problem, det blir aldrig något stopp på uppsatsen. jag bara fortsätter och fortsätter skriva. men jag måste verkligen avsluta den nu, innan tolv inatt ska den vara inne annars blir det ig i kursen.
så som ni redan kanske har förstått så kommer min kväll endast bestå av pluggande. jag som ville hitta tid denna lediga vecka att fara på myrorna och hitta kläder att sy om. hade varit så kul! men som det ser ut nu så blir det plugg. usch. men hoppas jag kan tränga in myrorna någonstans. sen har jag ju tyg hemma också som jag gärna skulle vilja göra något av. jag vill ha kläder, kläder och kläder.

tycker mycket om denna kjol. snygg och slapp.

bygdsiljum

riktigt riktigt kul dag. fem av fem toasters.

vi for lite senare än planerat, jag steg upp 7:15 men det visade sig senare vara ganska onödigt. vi tog oss iväg runt 9:30 någongång.
och jag måste erkänna, för att inte ha åkt på fyra-fem år så gjorde jag nog ganska bra ifrån mig. var lite skakis på benen och vågade inte riktigt satsa som jag gjorde förr men jag är nöjd. jag kanske fick lite för höga förhoppningar om mig själv och testade att åka i några hopp. haha, de små eller långa hoppen gick bra men när de högre kom fick jag panik och ville inte längre. testade på två "högre" hopp och mitt i luften, på båda, ångrade jag mig. jag försökte sätta mig ner (fortfarande i luften) och benen flyger och jag får ont. en gång tappade jag andan och fick as ont i bröstet. när jag skrattade värkte det. jag låg kvar där på marken ett tag, efter ca en minut var jag på topp igen. det vart tyvärr inga hopp som på bilden i förra inlägget. men snart så ska ni se! ruggigt kul var det ändå.
kom också in på en sån där jäääättteee brant backe. förut åkte jag alltid i sådana backar, var as skoj. men nu när jag är som nybörjare igen vågade jag inte. men som sagt, jag jonas och gb sneddade över och hamnade i en sådan backe. jag vart as arg och hade samtidigt panik. hur kunde jag våga förr? nästan så att jag trodde jag skulle dö.
klockan 14:30 började vi packa ihop. vi tog en sväng förbi mormor och morfar, där bjöds vi på pizza och cola. jag och eve kände oss as dumma. men hon vart typ sur när vi sa emot så det var bara att tacka och bocka. efter det åkte vi hem. älskar att åka bil på kvällen, det ska vara mörkt och hellyse på, åka igenom skog och mysiga byar.
nu är jag hemma, vi kom hem ca 19:30. så är riktigt trött nu. vart några timmar längre än planerat, men en super kul dag har det varit med mycket skratt.
tack jonas, eve, matte och gb.

snabb satte in lite bilder på oss. blev inte så mycket bilder så ni får nöja er med de här.




och jonas fick lite kramp. gölle :)



PUSSPUSS. SOV GOTT!


HJÄLP

hejsan. ligger i min säng just nu, ska egentligen inte sitta vid datorn nu. ska nämligen upp sju imorgon. jag, jonas, eve, mattias och gb bär av till.. åh har glömt vad det heter.. aa en skidbacke. jag ska åka slalom, eller snowblades? visst heter det så? haha mitt minne. men jag är hur skraj som helst. har inte åkt på fyra-fem år. något nervis. helst skulle jag vilja slippa men det är ju så kul och jag vill ju inte att det ska ha gått sex-sju år innan jag åker igen. så jag får väl ta och skämma ut mig lite, det är inte så farligt. ehe. men hoppas det går bra och blir kul.

ikväll började det med att jag mötte upp sanna och vi tog en fika. det var super mysigt och vi satt där länge. sedan gick vi och träffade pojkarna, jonas, duncker och johan. jag kan säga så här, de två sistarna pojkarna var inte speciellt nyktra. jonas har ju ej fyllt arton än, stackarn:)
vi gick hem till sanna och hemma hos henne vart det mer mys.
alltså, sammanfattning: en mysig kväll.
nu måste jag verkligen ta och sova. men är inte sov sugen alls. men men, får räkna får eller något.

hade tänkt att göra några liknande hopp imorgon.


goddag

vilken fin dag det varit idag. jag och jonas tog en promenad till mig, härligt med sol och snö som smälter. myyys.
nu, snart, om ett tag så ska jag, sanna och linn ta en fika. linn åker till stockholm imorgon så blir lite av en hejdå fika ;p det kommer säkert bli super mys iallafall! puss hejdå

sitter på broders dator, men hittade ändå denna bild på mig och sanna från i sommras.

fyllos

COOLT


<3

gott&blandat

det ni missat, typ det här?
tisdags - bastu och tjejkväll. var super kul. spelet gjorde kvällen.

torsdag - bastu med babu, eve, duncker, gb hos matte.

fredag - INGENTING DAMPPPPPPP. skulle egentligen vara påväg till vännäs nu.
men fick reda på att vi skulle fara lite sent igår, så hann inte planera upp allt riktigt,
täckbyxor, jacka, mössa, vantar, pengar, underställ?
men vi måste åka snart igen så jag kan följa med! hade varit riktigt najs och super kul.
jag, linn, jessica, amandam och eve?

nu är jag jätte hungrig. kalaspuffar here i come. puss.

great

hejsan ni.
tänkte bara snabbt berätta om min kuliga kväll.
jag, syster, linn, johanna, sören och julia for till megazone för att spela? kan man säga spela? äsch, vi spelade fortet. det var super kul, men faktiskt svårt. hur klarar små barnen det? de kan de inte göra, det får de inte göra. jag, eve och linn klarade tre celler, tre celler av tjugosex. säg det inte till någon. men det var helt enkelt inte vår dag. ehe ..
det var ju det sjukaste hur mycket vi svettades. jag vet inte hur länge sedan det var jag svettades så mycket (år). ännu en anledning till att jag måste börja träna. kondis på topp, alltid. efter fortet stannade vi och snackade en massa, super mys.

tagga imorgonkväll!

nu måste jag gå och lägga mig. ska upp runt tio för att börja göra mig i ordning för stan.
puss och godnatt

snusk


fniss

jag kunde bara inte låta bli.

johanna skrev ett skärm meddelande på aperget något i stil med "skriv ett roligt blondinskämt"

En av dem skrev denna kluriga fits:
haha,, jag är ju blondin :p Men jag och Sally (Min blondin kompis :) läste en bok med blondin skämt för inte så länge sedan,, men jag är ju blondin så inte minns jag ngt av det =p är man blondin så är man... jag är ju typ som ett helt ända blondin skämt :p nej skojja
.

haha det är så tråkigt så jag nästan tycker det är kul.
hon är ju så fiffig bara.

jag och du går bra ihop







alltid

min dag

jag vaknade hemma hos jonas. vi tog en promenad med novis.
sedan slappade i några timmar innan vi begav oss till my crib.
där var voven, YBERSÖT!! galet. men eve fick allergi, så det gick
inte som jag hade hoppats. sedan vart det mer slappande efter
vi ätit middag. runt klockan nio gick jag och jonas till stan, han ville
tydligen bli ägd i biljard? ah känns så skönt att säga det! sedan
gick vi hem och mös hemma hos mig. han somnade i min säng
så det blev att sova här istället. är själv väldigt trött nu, så vi hörs.
jag får se vad som hittas på imorgon. tycker, fast än det är lov, att
söndag är en slappar dag. + på måndag måste jag vara på topp,
måste ha en massa energi både i kroppen och knoppen. tihhihi

HEDDÅ PÖSS

RSS 2.0