nattinatti

men vad gör jag uppe nu?
måste sovaaaa!


- bild från turkiet. gjorde den lite mindre, allt får ni inte se! det var den enda sovbild jag hittade. så den får duga. plus att de flesta av mina läsare är ändå mina vänner så det spelar inte så roll ;)


jag är ju ledig från skolan imorgon (WEIII) så skulle egentligen kunna vara uppe länge men har ganska tidiga planer ändå. jag som hade hoppats på sovmorgon. detta är bokat för morgondagen:
  • dragonskolan för att kolla på modevisning
  • stan med förhoppningsvis amanda, annars någon annan männsiska
    (måste hitta något plagg till nästa punkt)
  • amandas födelsedagsfääääst
måste just nu göra det jag tycker är det absolut jobbigaste innan jag går till sängs, nämligen ta bort sminket. tycker det är super tråkigt. så hejdå och vi höres imorgon. PUSS

2 cool 4 school

sitter på skolan och är halvdöd. jag är hur trött som helst efter att jag spenderat natten hos linn. vi somnade inte speciellt sent men ändå är jag helt slut. det blev ingen lunch med mamma idag, vi ska ta den nästa onsdag.
efter denna lektion, som slutar om ca en timme, så ska jag hem. gissa vad jag ska göra då? .. soooovaaaaa! gah, längtar. sen ikväll tror jag att jag ska ha myskväll. köpa lite gottes och bara slappa framför tvn. måste dock träna på redovisningen till imorgon men efter det. åh, är så less på alla prov och redivisningar som vi har, heeela tiden. nästa vecka blir det prov och en till redovisning. och antagligen kommer det dyka upp något till att arbeta med. men jag ska inte klaga. jag har en lektion varje dag förutom torsdagar. men vi har så mycket att göra ändå! hur hänger det ihop?
men nu måste jag fortsätta arbeta. vilket roligt inlägg det blev med fakta om min skola. jaja, ska fortsätta pluggish. sov gott

jag vill vara där istället! nu tack.




SHIT POMMES FRITES


 
  jag och amanda.                                         linn och jag

är hos linn. jag har färgat hennes hår och så har vi mys och ätit popcorn och druckit cola och målat i målarbok. imorgon ska vi till skolan. as najs att jag bara har en lektion imorgon. kanske bli lunch med mamma, hoppas.. så ska jag se amandas nya hår, idag så både klippte och färgade hon! spännande.
det enda som är planerat förutom det jag tagit upp innan är då fredag då det blir att kolla på modevisning sedan amandas födelsedagsfest. taggga och kulkul. men nu ska jag kolla runt på lite bloggs. puss
 

lonely

sitter just nu i mitt klassrum och suckar. jag insåg, när jag redan var här, att jag har sovmorgon idag. hur kunde jag glömma det? men nu sitter jag här iallafall. helt ensam i ett svart klassrum. men lite skönt är det, en stund (1 h) ensam och helt i tystnad. jag håller på att rensa "kläder mm" mappen. kan sätta ut lite saker som jag tycker om. jag planerar redan för fullt hur jag ska se ut i sommar. och jag snackar om att jag vill leva i nuet. men är så taggad på sommar så jag kan bara inte låta bli!
efter denna lektion så blir det stan med syster, vill hitta något fint till amandas födelsedags fest :) puss

en massa coola linnen ska jag skaffa och de här skorna från monki SKA jag få tag på :)

söndag

hejsan. är hemma och ser på topmodel. är med jonas också. vi var nyss och käka pizza, suuupergott!i helgen har jag, syster och bror varit ensamma hemma. så mycket tid har spenderats här. det har bara varit mys.
har varit med alla mina fina vänner. vi har också fikat mm.
imorgon fyller manda 19 år!! så då ska vi komma hem till henne och fika. sedan ska vi till den där nya grejen på megazone. man ska gå in i 26 celler och göra utmaningar. sånt är så kul!! längtar :) pusspuss

hej igen

blivit lite dåligare på att skriva som sagt. måste bli en ändring på det.
igår var jag och tränade, tro det eller ej. dans blev det. var mitt ansikte tomat eller vad? ehe, och på ryggen rann en fors. men kul var det! efter det gick jag och amanda hem till henne. vi duschade och babblade. imorse när vi vaknade följde jag henne till hennes skola, sen träffade jag jonas och åt lunch, sen min skola och plugg. just nu sitter jag hemma och vet inte alls hur kvällen kommer se ut. jag vet inte heller vad jag är sugen på att göra..

till våren/sommaren ska dessa två inskaffas, jag är ute i tid hehe.


CYAAAAA!!

ner

hejsan och ledsen för dålig uppdatering. har inte orkat sitta vid datorn. just nu sitter jag på skolan och väntar på att lektionen ska börja. slutar 11:20 idag. jag funderar starkt på att gå till något fik och bara ta det lugnt efter denna lektion. tänkte rita lite mera kläder som ska köpas eller sys till sommaren. och just nu är jag på sådant humör, jag har tusen ideer i huvudet. synd att jag inte har någon kamera så jag kunde visa lite av alla mina ritningar. har ritat två linnen som jag verkligen skulle vilja sy. har också med mig min skrivbok, där jag skriver om allt. mitt huvud skulle spricka om inte jag hade min skrivbok. tack till dig. nu måste jag vara social med läraren och klassen. ska få igen ett prov, pirrigt! (vg) wei. pusshej, ha en underbar dag.

helgendagenkvällen

hej alla glada. vad gör ni? jag är hemma och måste egentigen utnyttja min skönhetssömn, men självklart så gör jag inte det. jag kommer vara ful som stryk vid 20. meeen, i helgen har jag mest bara haft det mys och skönt. förutom lördagsnatt då jag och sanna for förbi stöckebygdegård där det var fest.vi hade jätte kul!
idag har jag fått träffa min finaste linn, min bästa vän, hon är så bra. vi har bara myst med jessica, julia och andra vänner. imorgon blir det engelska redovisning, taggggaaaa! mhhh.. .
men nu -sömn! godnatt läsare :)
en bild,
så cool bara


whaaattt?

nu fattar jag ingenting. igårkväll när jag satt hemma skrev jag ett inlägg, jag letade tom efter bilder på brors dator som gick att använda. men vad nu? inget inlägg. jag måste ha glömt att jag skrivit? jaja, minns inte vad jag skrev så.. idag vet jag inte vad som händer. jonas sover fortfarande och jag är arg på han pga det. han är tråkig nu.
OCH LINN KOM HEM IDAG!!!!! JAG ÄR EN LYCKLIG MÄNNISKA. hon ska vara hemma och vila idag så ska få pussa på henne imorgon. LÄNGTAR. sex veckors väntan, äntligen.. :D :D :D :D :D :D PUSS

weeeei

solen har kommit fram! :D

lång dag

hejsan. jag sitter på skolan, vi har en baota tråkig lektion. fast om vi gör bästa redovisningen vinner vi en resa till Slovenien, fast vi orkar inte satsa ;p
idag slutar vi fyra, känner hur humöret sänker sig direkt jag tänker på det. fast jag ska inte klaga, har en lektion varje dag annars så. nä, jag har inte så mycket intressant att skriva. återkommer senare. puss

en bild sen i höstas. hehe, jag och syster lekte lite.

nöjd

jag har min cola, popcornen poppade och ett tal att skriva till imorgon.
idag är det en mycket bättre dag. jag är glad och taggad på att skriva nu. så pusshej!


och ungefär så här vill jag se ut i sommar. fast hjärtglasögon!


jo

inte taggad på att skriva, inte så taggad på något nu.
trevlig kväll var det iallafall!
hejsvej.
blir nog ett roligare inlägg imorgon. det får vi hoppas på.

inte värt att läsa

hejsan. jag fortsätter kämpar med mitt nyårslöfte, som jag inte sagt än va?
det är att jag ska lära mig att leva mer i nuet. jag måste vara det sämsta människan på jorden att göra det. jag lever imorgon, en vecka fram, på sommarlovet. jag är sämst på att vara där jag är och bara vara. jag är alltid någon annastans, det kan vara plugget jag måste göra, tröjan jag måste köpa, den jag måste ringa, det jag måste fixa. huvudet är alltid någon helt annanstans. det är alltid något som jag är oroad över eller längtar efter som tar över. jag väntar hela tiden tills allt ska vara fixat och bra, då kan jag slappna av, då kan jag "vara här". men den dagen kommer aldrig komma. det kommer alltid vara något som jag tycker är lite jobbigt, något som stör mig. för jag har det bra nu, och varför inte ta vara på det istället för att springa ifrån det? jag blir arg på mig själv. jag skyndar mig just nu till sommarlovet för jag vill slippa skolan, men detta halvår då? var bara dötid och ingen tid jag behövde ta vara på? klart jag måste, jag vill ta vara på varje dag.
aa, jag kan fortsätta skälla på mig själv i tusen år till men då skulle det bli ett alldeles för långt inlägg och så måste jag sova! pusshejleverpastej

hej tionde januari

ni förstår inte hur mycket jag längtar till sommar. kan inte sluta tänka på den!!! jag önskar att det vore tionde juni istället. då hade jag just nu varit påväg och cyklat ner till kajen, tagit en glass och solat med vännerna. jag vill fara på festivaler, bada och bara ha det skönt. men våren kan väl också vara fin.. . mh.

idag har jag ingen aning vad som händer. jag och jonas kanske ska ner och ta en fika på stan senare. igår hade vi vår 1½ års dag:) så vi funderar om vi ska fira den eller inte, isåfall blir det en fika bara. annars är det inga planer. vågar knappt gå ut, idag är det ju första dagen på mitt ickerökarliv. nerviss. men jag är bestämd så.

här är två gamla sommarbilder. sen 06 :)
 

happyface

hejsan. idag har det varit en skön dag, nu när jag tänker efter. min bror simon fyllde 23 år så vi har firat honom. vi åt faktiskt pizza, det har aldrig hänt att vi ätit pizza på någons födelsedag? men det var gott! nackdelen med pizza är att jag alltid vräker i mig hela på två minuter. så får alltid magont. men det är det värt.
har beställt från ellos nu också. alla tre, jag mamma och eve. jag vart tvärsnål och köpte bara de lila linnet (bild i förra inlägget). fast glömde legginsen som jag ville ha, buhu. men imorgon ska jag och eve på stan så kanske hittar några där. ska också kolla efter en pojk tshirt. älskar dem, inget slim efter kroppen. ba mys.

jag känner mig glad. och detta humör vill jag vakna till imorgon så bäst att jag sover snart.
anledningen till mitt bra humör är, *trumvirvel* jonas!!!!! super oväntat. men han är den bästa, finaste och goaste pojkvännen man kan ha! och inte heller långt kvar tills linn kommer hem, det gör ockå att humöret håller sig uppe! hon är superdupermega bra.

här är lite bilder sen vi var utomlands i agusti.
bild1, vi åker båttur. "ät och drick hur mycket ni vill". vad tror ni jonas utnyttjade mest?
bild2, jag impar lite och är bara allmänt cool.
bild3, på hotellet och käkar middag.
bild 4-5, kommer inte göras om, någon gång, aldrig.




nu ska jag läsa lite glamour sedan sova. puss

uttråkad, och underhåller mig med kläder

jag sitter i min säng och kollar ut genom fönster. det söar och ser allmänt dystert ut, grått och vitt. idag är jag hemma från skolan. hade inte så stor lust att sitta och snora på fler lektioner. och nyss fick jag veta att jag är ledig imorgon också, hur uttråkad kommer inte jag vara då? just nu funderar jag iallafall på att ta en promenad. men jag tycker det är så tråkigt att gå ensam, vill alltid gå med någon och inte har jag någon mp3 heller. ja, frågan är ju hur jag ska lösa detta?

men nu hade jag tänkt att städa mitt rum, usch fy och blä.
men först..

här är lite av kläderna jag ska beställa från ellos. sen ska jag också köpa en massa bas- linnen och tröjor som inte är så roliga att se på, så de behöver jag inte visa. ni kanske kan få se allt när jag köpt det? vem vet.. .. ;)

haha nu när jag sökte efter mina kläder så hittade jag mer att köpa. som de två sista plaggen. det kommer sluta med att hela studiebidraget ryker. och tvåan ska ärmarna vikas upp på, mycket finare så:) ehehe. men nu måste jag hinna städa rummet innan mam och pap kommer hem. puss vi höres sen!




tårar och snor..

..det är ungefär vad min dag ha handlat om. det var inte en av de roligaste dagarna på skolan. men jag överlever. hoppas bara att det försvinner snart. ikväll har jag varit med vännerna sen har jag klickat runt på internet och kollat efter kläder. hittat rätt så mycket som jag ska beställa. linnen, tunikor och leggins. mest från ellos, det fanns riktigt mycket som var billigt och fint. eller mycket bas, men fint :D
fått de nya schemat idag också, galetnajsss!

ska tvätta ansiktet nu sen lägga mig i sängen och läsa ett tag. vi hörs imorgon. puss!

ändrade planer

nu låter jag som en fjolla som Är FöR RöKbeRoeNdE Och InTe KaN SluTa OMG. jag har bestämt mig att fredag ska jag sluta. jag bestämde mig lite för fort, så jag har tänkt att "trappa ner" istället. idag rökte jag två cigaretter och första var runt klockan sex. så det är en bra början. så ca en-två cigaretter om dagen till fredag. så på lördag är jag en ickerökare. nu har jag bestämt mig också, jag ska verkligen sluta. amen.

jag sätter ut en massa bilder på tvillingarna har jag märkt. men de är så c0000la jUhh

till alla känsliga läsare, akta bild

hejsan. är hemma hos jonas nu och påväg att gå isäng. snart skola så, det blev ändå lite för sent.
jag är så nervös, jag bestämt mig att sluta röka, tredje gången gilt. bröt nyss av och brände upp de sista tio ciggen jag någonsin kommer äga. ni får förvänta er irriterade och griniga inlägg hädanefter. jag har nyss varit inne på en massa hemsidor som hjälp att bli mer säker. det ända jag oroar mig över är att viktökning är vanligt när man slutar röka. men håller på att övertala mamma och pappa (eller pappa) att köpa en orbitrek, så det ska inte bli någon viktökning för mig inte. hoppas jag. ne det ska det inte.
men det är inte den mest passande tiden att sluta, det stod på hemsidorna att "du ska sluta under en så stressfri tid som möjligt". aaaja, skolan börjar och plugg är den största stressfaktorn i mitt liv. ni får be för mig, det kan behövas. men jag får 2000kr om jag slutar, och om jag fortsätter röka MÅSTE jag ge jonas 500kr. så nu ska jag sluta röka, hellre nu när jag ändå bara rökt i ca fyra år än när jag rökt i tjugo och det är femtio gången svårare. haha ser ni hur mycket jag försöker övertala mig i denna text. om jag fortsätter skriva kommer det bara komma en massa om sjukdomar som rökning ger osv osv. har så mycket att skriva, men jag får fortsätta imorgon med att skriva om alla negativa saker om rökning och om hur jag lagt upp min plan för att hålla mig borta från dumheten. så bered er på en massa ointressant skitsnack. pusspuss


denna bild hjälper mig lite känner jag..... ....  ... uschhhhh




förlåt..

har varit jätte dålig på att uppdatera, men jag har faktiskt en bra ursäkt också. min dator håller på att bryta ihop, det går att vara inne på internet i en-två minuter innan den hänger sig. men nu är jag hemma hos jonas så nu går det bra. idag ska jag nog promenera hem, trots kylan, och så ska jag plugga. måste göra klart ett arbete innan skolan drar igång igen.
och juste, igår såg jag och en massa andra "yes man", den var bra.
 jag, mamma och syster var ju också på myrorna där jag hittade en väst, kanske kan visa den. kan fråga syrrish om jag kan låna hennes kamera. men nu ska jag fika:) vi höres. puss


jonas älskling

måste bara..




hej linnsanälskling

hehe läste nyss din blogg, dina tre inlägg som jag låg efter med. du har rätt att tjata. är så dålig på att skriva, särskilt när det är lov. tar mig aldrig tid.

men din nyår lät mysig ju:) och gud vad kul med dyk grejen! att ni ska göra det ändå. du måste skriva allt om vad ni får göra och så. gah vill också!

efter nyårsafton har inte mycket hunnit hända. jag har varit med jonas mfl. bara tagit det lugnt. ikväll var vi med amanda och johan som kommit hem från hemavan nu. vi spelade spel, intimt och våghals. det var kul, och kanske lite pinsamt till och från. men det måste det vara ibland:)

nu ligger jag i min säng. första kvällen på tusen nätter jag sover hemma. ne, men jag tror inte jag sovit hemma någonting på lovet. möjligtvis en kväll? ;p det är både därför jag sover hemma men också för att imorgon ska jag och mamma besöka myrorna. ska kolla om jag hittar något kul.

haha önskar att jag hade lite mer intressant att skriva linn. kanske att jag plötsligt var i thailand eller något.. eller att jag hoppat fallskärm eller sett en giraff (har alltid velat se en irl) men detta är allt jag kan bjuda på.

imorgon blir det nog bio med älskling, kanske "yes man". den verkar kul!

om du vill kolla på lite bilder från nyår så gå in på evelinadjies.bilddagboken.se.
är bara några få men kanske kommer in några på bloggen inom snar framtid.
ska spela lite spel nu sen sova. cya och pusspusspuss linn <3
saknar dig till tuuusen, men det vet du ju redan:)

skulle bara säga det..

okej, nu blev det knasigt. det förra inlägget kom före det sista, aja. men skulle bara säga det. så nyår inlägget skulle vara efter det förra. hejdåå

snarkkk

hejsan alla glada. jag sitter i jonas säng med ögonlocken hängandes. de tre eller fyra senaste kvällarna har jag och jonas varit uppe riktigt sent, till runt fem varje dag. och ikväll är jonas med ville, jens mfl så nu sitter jag ensam här, då är det riktigt svårt att hålla sig uppe. när jag är helt ensam, sitter i sängen bland mjuka kuddar och mysiga täcken. men jag ska allt hålla mig uppe. så jag kan sova ut imorgon och vara uppe länge på nyårs kvällen. det ska inte bli repris från förra året iallafall då jag la mig ett typ. super tråkigt.
hade skrivit as mycket men allt försvann så detta får duga:) hehe hejdå.

nyår

hej, jag är full as hell och för äckligt att somna då. nyår sög snopp,eller slutet. bara så ni vet. puss skriver imorgon.

RSS 2.0