do you feel it




helggggg

hejsan. jag hade jätte kul igår. först janne sen droskan efter det max. idag vet jag inte vad som händer. puss

hihi

Victoria Beckham

Jennifer Lopez

paris hilton

fika med johanna och evelina i söndags



puss

take it easy

hejsan. idag har jag ingen skolan, inte imorgon heller. det känns så bra. jag ska kolla på lite arbeten som jag behöver snacka med lärare om, jag ska gå ut och promenera, måla naglarna, gå och köpa en tidning och en cola och slappa på balkongen, göra en läxa. känns ganska bra just nu att ha två dagar ledigt, för det lutar väldigt mycket åt att jag har magkatarr. det beror på att jag är för stressad. men det är så skönt att veta, har undrat så länge nu varför jag varit/är så slö. galet skönt att få veta svaret. så nu vet ni, puss

ska ske


jag är sugen på att färga håret. tycker om denna färg, men den är svår att få. stor chans att det blir för mörkt.  ja, jag får se hur jag gör. men det jag måste göra är att börja träna, tror jag ska börja träna på skolans gym. bara 250kr per termin så. sen ska jag lägga upp ett schema på när jag ska ta tag i gamla arbeten, vilka plugg tider jag ska ha. nu när jag har tid att börja både plugga mer och träna. så ska det bli. puss

:)


jessica och amanda

hejhej!

eftersom jag dom sista gångerna suttit hos jonas när jag skrivit så blir det dåligt med bilder, men det kommer. igår var jag hos moster och hennes man med mamma och pappa. vi åt middag och dom babblade och babblade. for sen till nydala, ganska tråkigt. det roligaste var i slutet då vi snackade om underliga saker folk har varit med om, och konstiga drömmar och så. men idag vet jag inte vad jag ska göra, blir nog en lugn dag. puss vi höres.

en lugn början

hejsan. igår vart det myskväll hemma hos jessica med linn och sandra. det var kul! vi spelade spel och så.
just nu är hemma hos älskling, vi har legat i sängen sen klockan 10:00. men nu vill jag stiga upp, är jätte hungrig. idag vet jag inte vad som händer, fint väder iallafall! ja. nu ska jag gå och hoppa på jonas till han kliver upp ur sängen. puss ha en bra dag!

fredaggg

hejhejhej. skolan idag var helt ok, mitt nya schema -galeeet. tre lektioner i veckan, ledig tisdag och onsdag. hur najs?
nu blir det hemmagjord pizza, mmmm. får se vad det blir ikväll. jag, sandra och linn har iallafall sagt att vi ska göra något kul. så långt har vi kommit. ja, men vi hörs sen. puss

yess

idag på stan hittade jag en tröja - h&m, och skor - second hand. jag är super nöjd. i övrigt känner jag mig inte lika glad. tanken av deprimerande lektioner och pluggande gör att jag vill lägga mig under täcket och gömma mig. usch blä och fyyy. funderar på att tröst äta ikväll, chips, dipp, cola? mm, låter helt okej.


yesterday


idag

hejsan. idag ska jag på stan med amanda, jag hoppas på att hitta några najsiga plagg. men först ska jag fika, sminka och klä mig. vi hörs kanske senare idag. puss

tid&rum

mamma och pappa var och kollade på ett hus idag som låg i obbola. jag hoppas vi flyttar dit. det var en stor gräsmatta och du såg havet genom fönstret. jag vill bo där. jag vill så gärna bo utanför stan, särskilt sista året i skolan då jag vill satsa. jag vill bo där. jag vill ha lugnet bara. kom igeeen. jaja. 


hejdå


på bröllop i lördags

jag och eve roade oss i bilen

mamma

de fina paret



jodå

hejhej.
ikväll blir det att umgås med johanna, jessica, amandam julia och eve. vi ska mysa.

igår hade jag också en mysdag. jag, jonas och samme åkte båt hos johan. as skönt.

har inte så mycket att säga. ska fortsätta fira broder nu, som fyller tjugoett idag. puss

ibland hatar jag människan

igår var jag först på bröllop. så fint! kom hem just innan 23:00 någon gång. då började jag direkt göra mig i ordning för kvällen, droskan. jag hade jätte kul. vi hann bara vara där i två timmar men det var så värt det.

är dock vääääldigt less för en grej. orkar inte berätta. men två tjejer, som jag SKA träffa sen iallafall. fy usch.

vad händer idag? blir nog att göra något lugnt, inne! eftersom vädret inte är det bästa. men cya, puss.

nytt

jag känner inte taggen.

som vanligt

vad händer idag? och jag är slö som vanligt.
jonas väckte mig dock klockan halv tio imorse..
kanske bara blir en hemma dag igen. puss
















clean

.

ja, jag vet inte..


bra bilder

hittade lite bilder från min, jonas, johan och sannas impulsresa till lycksele i början av sommarlovet. haha, vi tog bara bilder i bilen men.. det får duga!






jo?

hej. har ingenting värt att skriva. varit på ica maxi med mamma idag, köpt en tröja och en kjol. sen har jag varit med amandam. här får ni en bild iallafall, älskling och jag, tagen för ett ganska bra tag sen. pusshej.

ett sådär ganska tråkigt ovärt inlägg (förutom bilden, han är snygg)

sitter hemma, med mamma och pappa, med chips, dipp och cola. jag orkar verkligen inte göra något ikväll.
igår hade jag iallafall kul, förfest hos carro sen rullade vi till droskan. det var najs, tråkigt bara att johanna inte kom..
senare ikväll, som det ser ut nu, så ska jag till älskling jonas och sova. myys! han är finast. puss puss puss hejdå

jo



airy as air

hejsan. hur fin dag idag??

jag ska gå till statoil, köpa en tidning och en cola och sätta mig ute på balkongen och sola med mamma. bara ta en lugn, skön dag. känns galet najsss. samtidigt laddar jag upp för ikväll. ha en super dag, puss.

turkiet


hejhejehhejejhehjhejhej

vad händerråå?

jag är hemma. suuper najs väder idag, vet inte vad jag vill hitta på? om det blir att bada, sola på balkongen, åka med mamma och pappa och kolla på "vår" stuga. jag vill ha den stugan! mamma och pappa har varit och kollat på den tidigare och den är super fin! fast det blir nog budgivning så vi får se hur det går. först ska jag iallafall göra mig i ordning och sedan gå en promenix till amanda för att hämta hem cykeln jag lämnade där igår. juste, igår, det var jätte mysigt. vi babblade och babblade. det är alltid kul med babbel.

                                  och här har vi, vi tre. jag, amanda, sanna.


ha en bra dag, hejdå!

it's just the way it is


hjärtegott

hejsan. ännu en super fin dag. tackartackar. just nu är jag hemma och bara slappar. tidigare idag tog jag, amandam och jessica med oss en filt och satte oss på en gräskulle vid slätten. vi solade och babblade. det var mys. nu ska jag ta tag i att gå och duscha och börja göra mig i ordning för kvällen. vi ska vara hos amanda klockan sju. det ska bli kul. vi ska sitta på hennes balkong med något att dricka och tugga på, med tända ljus. mys pys! hejdå alla fina.

buh

hatar att vara uppe så sent som detta. gahh..

föresten, bilderna från grillningen

jessica

julia och johanna

ja

lite senare och lite mer slitet


aa, inte så många men. hehe. måste sova nu. pussssss!!

blomma

hejsan!! lite uppdatering. -som sagt så har jag varit och badat med jessica och amandam, det var super mys. sen idag har varit på nydala igen med brasa.
jag och jessica vaknade halv tre idag, sov nästan tolv timmar! chock när jag vaknade. men imorgon ska det vara bra väder igen så nu har vi ställt väckaren så vi inte missar något av det fina vädret! vet inte vad som händer imorgon. på kvällen blir det iallafall middag och lite annat roligt med sanna hemma hos amanda.
nu ska jag och jessica kolla om det finns något bra program på mtv.se att se. vi har redan sett alla paris hiltons new bff s02. as bra!! haha.
vi hörs, pusssssss!





här får ni en mycket dålig bild från stranden, hehe. men det kanske kommer bättre sen. så den här får duga för nu.












soleeen

hejhej! gårkvällen spenderades på nydala med vänner, mashmallows grillning och lekar som underhållning. sen följde amanda och jessica hem till mig där vi babblade om allt möjligt.

och idag är det super fint väder! wei. det blir nog att fara och bada med amanda och jessica.



bild ett- amanda
bild två - jessica och jag bakom (gammbild)

ska fika nu. vi höres. puss

min dag

hejsan. idag ser det ut som att det blir nolia med jonas och johan. tråkigt bara att jag är såååå slö. ne nu ska jag gå och äta något. hejdå

RSS 2.0