kvällen

väntar på att anton ska vara klar för att fara. då ska han skjusa mig till jonas.
var egentilgen planerat att jag skulle gå till röbäck med moster, mamma och hon skulle ut och gå. men jag vart för lat och tog den enkla vägen, bilvägen. får alltid lite dåligt samvete, för jag rör mig alldeles för lite. men jag kan skylla på att det är kallt? aa det gör jag.

och jag måste bara säga! i förrgår så kom mammas kompis och hälsade på henne på jobbet. de hade med sig sin hund. och gissa vad, mamma fick ingen allergi :O så nu ska dom komma och äta middag hos oss på lördag, och vovis. plus att de sa att vi kunde få låna honom i en vecka om vi ville. från ingenstans, är jag glad eller glad? ska bli så kul!
så hoppas vi får ha honom ett tag nu under lovet, hade blivit överlycklig då. vi ser ju. puss hejdå.



arg arg arg

jag är arg.
förvirrad.
jag vill veta.
jag vet redan.
jag kan.
sluta förstör.
och jag är arg.

jag vill till stockholm i några veckor.. och shoppa.

puss och ha en super kväll.

arg.

sliten krigare

hejsan. jag ligger i min säng med mjukisbraxor och en gammal långärmad tröja, under mössan döljer jag sveriges smutsigaste hår. har inte hunnit duscha idag, det ända jag hunnit med är plugg. är så less så jag vill bränna upp mina papper. lov - du är mycket efterlängtat.
jag tog mig lite fritid tidigare idag för att göra en bild med en massa insperation för min sommar garderob. tog de bilderna som inspererade mig mest och de som var helt och håller jag. och självklart, under den lilla stunden jag var borta för att värma upp mat, så hann datorn dö. under tiden det var på laddning ;O det hände bara för att jag inte sparat det. hade suttit och trixat och fixat och riktigt satsat på att den. jätte arg, nu måste jag leta reda på bilderna igen.. jag som hade velat visa er den. för jag vill verkligen ha en bild som representerar mig och den stil som jag älskar. för vissa dagar är man lite lost och köper något helt annat. men med den bilden har jag en början, det är den jag ska gå efter. jaja, nu ska jag sluta deppa. vi ska faktiskt äta tacos idag, och det är gott! hehe
nu ska jag gå och socialisera med da familia.


denna ryggsäck vill jag ha! älskar ryggsäckar, älska modekungen.se. PUSSHEJ


done, two left

hej fina ni. jag ligger i min säng och vill egentligen sova men har inte så stor lust att göra det. jag har frilufsdag imorgon, likamed ledig. så det gör inte så mycket att jag är uppe nu, men som vanligt så har jag planer för imorgon ändå. egentligen vill jag till stan och köpa onödiga tyger, för 10 kr/m. kan inte låta bli när det är så billigt. men istället ska jag plugga till ett nytt prov. det är ett tjockt häfte så tänkte börja redan på förmiddagen. nu har jag bara två prov kvar! sedan ska jag också försöka fixa mig en praktikplats för fyra veckor, som kanske senare kan bli mitt sommarjobb. så jag måste tänka på att jag ska kunna tänka mig jobba där också. det är ju så svårt! har ingen aning var jag vill praktisera och jobba. vill inte vara på någon klädesbutik eller cafeé. det känns super drygt och jag blir uttråkad bara av tanken. så vad finns det för roligt jag kan göra, några tips??

och så tänkte jag bara berätta en nyhet. att jag är otroligt kär i jonas.
och här är vår första ''pussbild''.
































puss godnatt

Miranda kerr


schnögging

the old days

läste nyss min gamla blogg. allt låter så roligt! "åh vilken kul helg jag haft!" typ varje vecka. festerna lät super roliga och mer saker hittades på då. men det var sommarlov också. jag är så taggad på sommarlov, men vem är inte.. det känns fortfarande inte som att det kommer slå någon av de tidigare.
jag hade inte roligt varje dag av något sommarlov men om när jag tänker på dagarna då, och detta sommarlov så känns det som att de förra ändå kommer vara bättre. det känns som att folk var enklare då. inte så invecklade och svåra som nu. men jag vet inte. detta sommarlov har jag iallafall planerat upp så här; jag ska inte stressa till saker, vilket jag har väldigt lätt att göra. jag ska ta det mycket lugnt och fara till stuger och bara sola och fiska. sen självklaaart festivaler. typ två stycken kanske. umgås mycket med jonas, mycket ensamma också. vi måste fara till den där stugan i lycksele själva som vi gjorde förra sommaren. det var huuur mys som helst och jag njöt till tusen. så många sådana lugna saker som att fara iväg med vännerna och bara ha det skönt. känna luuuugnet när skolan äntligen är borta för ett tag.
ja, så. ska plugga nu. vi höres och önska mig lycka till på provet imorgon. ;D puss

typ.. orka vara snygg?


helgen

denna helg har inte varit så bra. eller när jag är med jonas så stortrivs jag! men i övrigt.. njae.
och det blev sämre nyss också, nu när jag kom till datorn. förlåt.. vi pratar sen!

och ikväll blir det plugg. inte så najs.. men en vecka kvar till lov nu!!


ännu en till heting


denna från ellos måste jag ha!

heting där


detta är linn blandat med angelina. hett!
super kul sida enligt mig - www.morphthing.com




fantasy

men tjääna. jag pluggar och pluggar och pluggar men ändå känns det dom att jag inte kommer någon vart. lär jag mig något nu eller?
jag vill inte sitta och läsa dessa ybertråkiga texter. jag vill läsa till något roligt. jag vill gå någon kurs om mode och kläder, kreativitet tack! ibland känns det som att jag ska sprängas. jag har så mycket i huvudet som jag vill göra, uttrycka mig. jag vill skapa grejer. använda fantasin. ärligt talat så kommer jag spricka tillslut. jag måste få ut allt på något sätt. jag vill sy kläder. jag vill ha pengar och köpa en massa roliga tyger och bara sy de konstigaste kläderna som någonsin skapats. men först och främst måste jag lära mig sy. men det är inte så stort problem, det får mamma göra. den vecka jag är ledig, när jag egentligen har praktik, så ska jag köpa en scrapbook och skriva ut alla mina bilder jag har på kläder och stilar. riva ut alla sidor i boken från det jag ritat. sedan klippa och klistra och göra en bok full med insperation som jag har till den dagen jag har råd att köpa tyger och sy.
jag och jonas snackade om vad vi skulle göra om vi vann några miljarder kronor. då började jag fantisera och jag vill verkligen att detta ska bli verklighet! jag ska anställa folk som ska sy alla mina kläder. sen ska jag hyra globen och ha världens coolaste modevisning. en alldeles unik modevisning. senare drar jag vidare till paris och en massa andra ställen och hyr stora lokaler och får äntligen ut all min kreativitet, nöjd.

strange beauty

sommer

update

hej alla glada. fyra dagar sen jag skrev senast. jag har hamnat i gamla vanor igen. men tycker inte att datorn är så super rolig.
i helgen har jag varit med vänner, allahjärtansdag middag med älskling och nyss kom jag och jonas hem från en skoter tur. ikväll ska jag plugga med rebecca. prov imorgon, as taggad som vanligt..
men snart är det lov och då får jag slippa skolan och allt plugg i hela sju veckor!! så jag ska inte klaga. men nu ska jag ta en dusch, är inte alls sugen på att hoppa in i duschen men jag måste. jag har nog det renaste håret på jorden just nu. men vi hörs. puss

ännu en lugn kväll

helgen bestod av bio (i taket lyser stjärnorna) visst heter den så? haha. och så tjejkväll. sen lördag lite skoter men mest bara slappat.
ja, i slutet har det blivit ovanligt många lugna hemmakvällar. förut var jag aldrig hemma men ville vara hemma mer. nu är det tvärt om. men mycket beror på att skolan plågar mig. plugg, plugg och plugg.
ge mig ledighet och sommar! just nu håller vi faktiskt på att fundera på att åka till bulgarien i maj, eller mamma och pappa funderar. det är kusinernas familj som först skulle iväg, så de undrar om vi vill med. hade varit super skoj! men det är inte så varmt i bulgarien i maj, så vi får se..
nu ska jag fortsätta.. gissa vad.. pluggggga. mhm. kanske kan ta och skriva ett lite roligare inlägg strax. det kommer nog snart. när jag gått ut skolan..

fy em

jag har inte skrivit på ett bra tag nu. men har inte alls varit på humör, bla. nu hinner jag iallafall inte skriva någonting heller. kanske imorgon, vem vet? spänningen är olidlig. nä men det kan jag lova er att jag kommer göra. men ni vet inte när. vilken tid? spänningen är olidlig. igen.

ni måste kolla in detta klipp. haha. sämst och bäst>
jag är super dålig på att lägga in klipp som jag hittar. så denna fick komma ca en till två månader försenat. ba gillaren.

http://www.youtube.com/watch?v=H_16_5kGh3I





du är etta på min önskelista

bichon havanais, black and tan.









när ska du bli min???

gosaker

två bilder
nyktra jag och min älskling linn.          jag och jonas i sommras. jonas söt och jag mh.

ikväll blev det en lugn kväll. jonas kom till mig efter skolan och vi bara mös en massa. jag njuter verkligen av hans sällskap, pöss. vi for till sanna där duncker, johan och jens också var med. vi fick blåbärspaj. passade perfekt efter alla trettiotvå bitar kladdkaka jag redan tryckt i mig idag.
jag märkte nyss också att min ena lilltå har svällt upp. super konstigt? den är stor, röd och gör ont. hoppas den mår bättre imorgon. börjar tolv imorgon, riktigt skönt. men skolan i övrigt är inte speciellt skön. jag känner mig så stressad av alla redovisningar som ska vara klara och prov man ska kunna att jag vill.. jag vet inte vad. men less till tusen är jag. kan jag inte bara få sova i ide till någon gång i början av juni. eller snabbspola så jag redan gjort alla fula skoluppgifter. men ne, jag måste göra allt, dag för dag. plugga och gruva mig. sommarlov kom! men jag ska inte klaga. när första lovet är här så  kommer det att gå snabbare. då har jag två lov och praktik i fem veckor, och helt plötsligt är det maj.
hopppas på att få praktisera i stockholm. isåfall blir det två veckor bara men jag, linn och rebecca är as taggade. då ska jag också passa på att köpa in en helt ny sommargarderob.
nu ska jag gå och ta en dusch sen skriva lite i min bok. vi hörs imorgon puss :)

ännu mera gäsp


morfar, mamma, pappa och kusin.

ligger i min säng, och exakt som i förra inlägget så vill jag inte gå och tvätta bort sminket. det är så tråkigt och dessutom tar det så lång tid. för då vill jag använda ansiktsservetterna som rengör på ljupet och clearasilet också. och jag vill ju sova nu! men jag måste slita mig till toan. men först -
helgen har varit super. fredag var jag på modevisning och på amandas fest som sagt. modevisningen gjorde mig bara arg, jag vill kunna göra sådana kläder. jag vill ha en modevisning med bara mina kläder som jag gjort. någon gång ska jag ha det. punkt slut. så sanna, super duktig ju! puss. så var det amandas fest, jag hade riktigt kul. (hittade ett plagg också, wei) i början då vi satt hos amanda så gav jag nästan upp, jag var super trött. en timme innan jag kom dit hade jag sovit i tre timmar, så kanske inte hade kommit igång än. men drack lite kaffe och annat sen var jag på topp, vi drog senare till extreme. är inte så jätte förtjust i att gå ut men det var faktiskt riktigt skoj. sen nästa morgon (lördags) fick jag lov att stiga upp tidigt, slitet mm. jag, jonas, eve, mattias, gb, johan och samuel åkte ut med skotrarna. hur mysigt som helst. fick köra lite själv och det är ju så skoj, jag vill aldrig sluta. på kvällen skulle vi egentligen ha tjejkväll men det blev inte, amanda var för trött. så jag gick hem och var alldeles ensam hemma och mös framför tvn. händer inte ofta att jag får vara helt ensam hemma, och självklart varade det inte länge. bror och hans vän kom hem och förstörde min ensamma, lugna tid. de la sig ner i soffan, de är ju inte små pojkar. så de tog upp hela soffan och skiter i att jag får fötter i ansiktet och en centimeters plats att sitta på. tillslut somnade de och jag gav upp och la mig på golvet.
jonas kom till mig mitt i natten och sov hos mig, myyysälskling. han är nog bäst i hela världen.
jag vaknade imorse av mamma som kom in och väckte mig och jonas. det var dax att göra sig i ordning innan vi bar av till morfar och mormor. morfar har fyllt 85 år, så vi for och firade honom i burträsk. jag tror nästan att han inte ens visste att det var honom vi firade? haha, som när vi skulle till resturangen där vi skulle äta middag så frågade han tom "måste jag följa med?" han är så söt! och så snurrig. men en riktigt trevlig dag, med en massa ätande! godis, chips, mat, mat, kladdkaka, marängsvich, godis, aladin och ett dussin glas cola. jag tror inte ens att jag räknat upp allt.. men vissa dagar får man unna sig lite extra. ehe
nu är jag iallafall super trött efter en lång dag med mycket folk. längtar nu efter att få blunda och sooooova. ahh. och imorgon kanske det blir en plugg dag, taggat. pusshej

RSS 2.0