ett & två



tv

degar dag idag. ikväll har jag sett idol sen svenska hollywood fruar med mamma, eve, dulle, jonas och persson. imorgon blir det ännu en dag hemma, skola på onsdag. längtar konstigt nog.. men så tråkigt att sitta hemma på dagarna när alla är i skolan, jag blir så seg. ska nog fortsätta sy på jackan iallafall. vi höresss. puss

han


bäst!


fakta

hejsan. igår kväll var det krogen krogen som gällde. jag hade super kul! tack alla för att ni gjorde min kväll:)
idag har jag bara degat, nu myskväll hemma med popcorn, cola och film.
imorgon blir det besök till tandläkaren igen, buu. sen kanske föbi stan för att fixa lite små grejer.
hejsvejs

och johanna! vi pratar sen! puss

så ligger det till

ikväll ska jag på party med chejorna. ska bli skoj! nu ligger jag bara hemma och degar, väldigt seg. men det går över! ;) nu ska jag gå och göra sallad till maten. puss

she


nu

kom hem från tandläkaren för ett tag sen, eller ett ganska bra tag sen nu. tiden går så snabbt när man är hemma! hos tandläkaren var det inte så roligt, som vanligt. när dom ska ta kort och man får den där hårda grejen i munnen. ajjjj! hatar den, kanterna skär alltid in och det gör as ont. varför kan dom inte designa om den. typ mjuka kanter kanskee?
nu håller jag iallafall på att steka pyttipanna och sen ska jag börja sy på jackan. vi ses. pusss

jag är taggad..

taggad på något nytt, något freshhh. vet inte riktigt vad.. men typ på att flytta eller byta skola. båda är helt otänkbart att göra just nu men det hade varit kul. känns som att jag stått på samma ställe rätt länge nu. kan något eller någon bara komma och överraska mig. kanske är det bara så att jag behöver färga håret. så att någonting blir lite annorlunda. mhhh.

imorgon ska jag iallafall till tandläkaren.. wihoo. NOT. men sista året jag får det gratis, så det är ett måste.
det är inte bara tänderna jag ska kolla upp utan nästa vecka ska jag till vårdcentralen och förhoppningsvis få ett svar på varför jag är så trött dag ut och dag in. hoppas hoppas att dom hittar något, och att svaret ska vara något enkelt som att jag äter för lite frukt. ehe, ja.

i helgen har jag inte planerat i princip någonting. känns bra! en sak är bestämt, att jag och linn ska på bio och se prinsessa. år sedan jag var med linn, alldeles för länge. så det känns kul att hitta på något med främlingen! :D

nu ska jag trätta bort sminket sen gå isäng. efter som jag ska till tandläkaren klockan 9:00(!!) imorgon. efter det blir det troligtvis att börja sy upp jackan jag tog med från mormor. puss godnatt.

kan jag få se ut som du? :]


:)

hejsaaaaaan. dålig uppdatering, jag vet.
men söndagskväll fick jag veta att mamma skulle till morfar och mormor, så jag åkte med. så jag har varit där från måndag till onsdag. vi städade och hjälpte dom att göra höst fint. idag har jag varit på stan, köpt sy tråd och ett snöre. fick en jacka av mormor som jag ska sy upp och så. super kul:) sökte också efter en stor svart halsduk  på stan idag men hittade inte den jag söker efter.
nu ska jag se australias next top model. det är typ tråkigt men jag ser det ändå. hejsvejs vi ses.

bra!

hemma nu. jätte kul kväll, tack vare roligt folk. tacktack:) nu ska jag och jonas krypa ner i sängen, mysa och se på playboy mansion. imorgon ska det firas amanda och emma, också kul. vi hörs, pusssssssssssssssss

oh happy day

men tjeeena. jag sitter hemma och ska strax hoppa in i duschen. jag skäms, har nyss ringt in till ett ordprogram på tv.. tre gånger. hoppas mamma och pappa inte märker något, 30kr. men jag vill vinna 12 000 kr :p aja, hemskt. men idag är en bra dag iallafall. jag ska göra mig i ordning nu, sen kommer mamma hem och då ska vi ner på stan. jag ska köpa makeupstores foundation, super najs.
taggar ikväll! sista droskan. jag och sanna har inte riktigt bestämt oss vars vi ska vara innan, vi väntar och ser vad som erbjuds innan vi bestämmer oss;) men nu måste jag gå och duscha innan mamma kommer hem. vi hörs. och ses på droskan.


yes


najs

hejsan. jag sitter hemma hos janne och spelar tetris för tillfället. kom hit tolv imorse, jag pluggade med mitt dryga arbete som är klart nuuuuu. yihooo. och hon håller på att sy klart en blus till skolan. när hon är klar så ska vi laga mat (håller på att dö av hunger) sen gå ner på stan och kika runt på kläder. kulkul! återgår till tetris nu. puss

tjenatjena

idag ska jag plugga och ringa några samtal sen blir det att göra sig i ordning för stan med janne. jag ska vara med när hon klipper sig också, ska cykla in till stan så jag hinner vara med de sista tjugo minuterna, det är jätte kul att kolla på:) jag måste egentligen också klippa mig.. tycker inte om att att klippas, särskilt när jag vill spara ut mitt hår. men skulle däremot vilja färga håret, eller tona, ljusbrunt. eller jag vet inte, men någon annan färg iallafall. hehe.
idag vill jag i varje fall hitta kläder. hoppas jag har en sån där super dag då man hittar massor. Jag vill hitta tunikor, ett par snygga leggins, ringar och skor. men till ett bra pris :p jaja, nu ska jag börja plugga. vi höres, pusssss.


jag och janne


jag längtar ändå litegrann


(lisaplace)
hon kan. eller kunde, enligt mig.

jo

tycker egentligen inte om sånna här sidor, men måste ge den ett försök. gör det ni med! gratis presentkort är ju aldrig fel.


helg

blev att jag följde med på droskan i fredags iallafall. det var mysigt. fick träffa tre kusiner som jag aldrig sett förut. efter det vart det en oväntad utgång, till droskan. det var kul som vanligt:) helgen annars har varit lugn. sett film och myst. nu ska jag plugga. cyaaa

nej

får utbrott. blaaaa

mat

sitter och degar hemma. är dööhungrig. min farbror ska firas, 50 år gammal nu, så det ska käkas tacos på droskan. men har inte bestämt om jag ska följa än. är så trött. kanske för att jag behöver mat men jag vet inte. känner inte taggen allmänt bara. hade önskat att jag kände den.. men men, ikväll vet jag inte vad som kommer hända. hoppas på att bli lite roligare snart. gah, måste ha mat nu. puss vi hörs.

gud så jag är duktig

är redan klar med plugget jag skulle göra idag! så nöjd så nöjd. nu ska jag göra mig i ordning för stan med mamma och syster. dom började gå nyss så jag är inte så långt efter. jag ska testa jeans, ett måste i garderoben som jag inte har :O jo.. ett par, från 1975. så, vi hörs sen. puss



mhm aha


on

hejsan! idag är det torsdag likamed ledig. så nu blir det pluggande till runt två. känner taggen, mhh. får se vad som händer sen idag:) pusss






bradag

hejsan. jag är hemma och slappar, är ju ledig idaggg. jag och jonas har sovit för mycket inatt, så jag är jätte slö. sov nästan i tolv timmar! nu blir det iallafall köttbullar och potatis, och cola. självklart cola, jag dricker skadligt mycket cola nu. minst en liter per dag. hemskt. aa, men sen kanske det blir en promenad med mammsen. måste slita ut mig själv om det ska bli en promenad. gahh. ne nu blir mat. hejhej!

ps. jag vill utomlandssssssssssss. jätte mycket. nu!

hejhej

emma är hemma

i fredags efter skolan hann jag bara duscha, byta kläder och packa det sista sen var jag, jonas, dulle och janne påväg till lycksele. var egenligen tänkt att vi skulle åka hem igår, men vi bestämde oss för att stanna en natt till. det har varit en riktigt najs helg! ni får nog lite bilder sen.
idag vet jag inte vad jag ska göra. är taggad på något. vi kanske hörs sen. puss

.......

inte bra allssss. damp.

bit bubbly


vi gör nog det

hejsan. igår vart det fika med sanna och amanda. vi satt ute och pratade, och pratade. det var mys. sen åkte jag hem till älsklingjonas och sov. nu är jag hemma och vet inte riktigt vad jag ska göra.. är sugen på en promenad. jag får se hur jag gör. puss vi hörs sen :)

happyhappyhappy

kan vi göra det igen!!

ännu en dag hemma..

..och jag njuuuter. min morgon har varit super. jag vaknade upp hos jonas, han gick upp och satte igång ett bad. jag sprang direkt från sängen och hoppade i. galet skönt! höll på att somna där i när jonas sedan kom med frukost. där satt vi och hade det bra. sen duncker kom och hämtade upp oss runt halv elva. dom for till skolan och jag hem. nu är jag jätte hungrig och ska ta mig något att äta. sen kanske blir en promenad idag igen. igår var jag och janne nämligen ute på en promis, vi gick till röbäck och hälsade på kossorna på 4h gården. super söta! sen belönade vi oss med att gå och käka pizza. åh så gott det varrr! åh jag vill ha pizza. ne nu måste jag ta mig något att äta. puss!

RSS 2.0