kenza tävling :D

är med i en tävling på kenzas blogg! jag vill vinnnnna. bland alla tusentals som är med och tävlar! he he. men värt ett försök!
jag vill vinna detta make up-kit för att jag verkligen behöver det! jag har inte alls mycket smink. det jag har är pytte lite kvar av, några ögonskuggor och en dålig mascara.. inte nice!

Min favorit från studio secrets serien är http://www.loreal-paris.se/make-up/studio-secrets/high-definition-foundation-gold-sand-133.aspx Det står att "den fångar ljuset och formar ansiktet för ett silkeslent, jämnt och strålande resultat värdigt en artist". Lät riktigt bra! jag är i väldigt behov av en fondation också. så lät den ju super bra.

tack för du tog dig tid! kraaaaam

zzzzzzzzz

HEJSAN SVEJSAN! sängdags nu kanske? ja. kom hem nu. vart lite sent (tidigt?) ikväll (inatt, morgon?). klockan är typ snart åtta. inte så nice. men jag har haft en jätte nice kväll iallafall. oväntat, väldigt! klockan tio satt jag och käkade chips och dipp med mamma, pappa och syster och kollade på tv. sen kvart i elva satt två partysugna flickor i en bil här nedanför. men det var bara uppskattat!
men nu ska jag sova. som ni kanske förstår. vi hörs väl imorgon vid middagen om jag hunnit vakna då? he he. PUSSS

RSS 2.0