nästa kväll

hejsan. andra kvällen på helgen, sista kvällen då du kan vara uppe länge. och vad ska jag hitta på? snackade nyss med amanda, så det kanske blir fika men hon och zandra. men är så trött. hatar att vara trött. men det kan bero på att vi somnade runt tre igår och jag vaknade nio. men hoppas på att piggheten ökar snart igen. jusste, det var jätte kul i vännäsby igår. mys med film och fett. måste göras om. och i morse spelade vi lite mario kart.
efter fikat blir det att fara till pojken, sen har han några kompisar där. få se vad som hittas på där. sen ska jag få sova med min joooonas!=) hihi längtar. pusspusspuss. men nu ska jag slita mig från sängen för att gå och göra mig i ordning inför kvällen. puss på er med.


här är jonas och jag, jätte soetaaa.
ge mig sommar igen, nununu. punkt.

kvällen

hejsan hoppsan! just nu, för ovanligehetens skull, sitter jag hemma hos min vän jessica och skriver blogg. det är jag, linn och jessica här. vi ska dra oss iväg till vännäsby och ha filmkväll. ännu en kväll med en massa fettinnehållande saker. får nog börja fundera på hur mycket gosaker jag äter egentligen. det är linns bror vi ska till och han har tydligen en hemmabio nere i källaren. soft ja! och så har de en tio månaders liten flicka. åh så sött! jag ska pussa på henne! hehe kommer typ inte ens våga hålla henne. det hemskaste skulle ju vara om hon typ började grina när jag tog henne eller något. och det skulle inte förvåna mig om det hände. hehe. men hope not. får berätta sen hur det gick. men nu ska jag ut och smoooke. 
här tog jag, jessica och linn lite bilder enkomt åt er. as heta!
hinner inte skriva så mycket mer nu, vi ska snart fara. men vi hörs imorgon, PUSS!

     
jag, linn och jessica bjuuu

myser

tjenatjena allihopen. som alltid när jag skriver i bloggen så ligger jag i min säng. ikväll har jag varit med älsklingen och myst. han är bara bäst, tack för att du får mig att må bra! PUSS. jag hade förberett inför mitt desperate housewifes maraton med popcorn och cola, men innan jag hunnit börja se så är popcorna slut och bara slumpen av colan kvar. men det får räcka. det är så skönt när man hamnat efter i en serie, nu har jag åtta avsnitt att se. ett plus är ju att jag är ledig imorgon också, känns inte helt fel. så nu spelar det ingen roll hur många avsnitt jag ser. jag har också laddat hem hancock, den verkar riktigt bra fatiskt, hoppas den sträcker sig över mina förväntingar. men kanske inte kan se allt, för imorgon är det planerat att gå på stan med linn också. finastelinn! och hon som far till thailand om en vecka. kommer sakna henne så mycket så det finns inte. buhuu. men nu ska jag lyssna på lite musik och snacka lite med jonas innan jag går in i min andra värld, med desperata husfruarna. vi ses, ha det super!




den är bara skön på något sätt? fråga mig inte varför jag fallit för den.

snygg

hejsan. just nu ligger jag i min säng. har tagit på mig de mysigaste kläderna jag kunde hitta. en stor stickad tröja, långärmad tröja under, leggins och mys schal. den enda jag hinnit med idag är ätit frukost. eller man kan väl inte kalla det frukost men jag åt en skål med kalaspuffar. supergott. juste, är hemma idag hehe. av olika anledningar som jag ej vill ta upp. men, idag blir det nog en ta lugnt dag heeela dagen, det är bra! blir inte skola imorgon heller, för då är jag ledig. det måste ju vara det skönaste. att vi inte har några lektioner på fredagar. ahh. nä nu börjar nacken säga ifrån på de konstiga sättet jag ligger på. ska nog gå ut och ta en smoke sen blir det tv resten av dagen. till största del iallafall. åh juste, vi har ju bullar hemma också. fast choklad bullar, femtio gånger godare. aa det blir det när jag kommer in igen. och mjölk, mmmm. här får ni bilderna jag hade lovat. på lite kläder som jag vill haaa!=)  men vi ses puss!



snarksnark

hejsan. rätt så vanlig dag idag. kan skriva mer imorgon och då ska jag också sätta ut bilder på snygga kläder som jag hittat. men nu är jag trött och jag ska sova. pusshej och godnatt:)


en gång när jonas sov tihi.
söööt!

fyllepics

hej, tänkte sätta in några bilder för rolighetens skull. förra inlägget skrev jag för en minut sedan men ville göra ett eget inlägg för bilderna. PUSS



svåra beslut

jag har tre beslut att fatta, och jag behöver hjälp.
tar denna som första för att den måste jag göra ett beslut om nu.
1. ska jag orka åka till jonas? jag som skulle ha min myskväll med mig själv ikväll. plus att om jag ska fara måste jag tvätta håret. för jag kommer inte orka göra det när jag kommer hem. men kanske hinner jag imorgon morgon? jo det gör jag nog. men jag är också rädd att när väl klockan är 21:00 kommer jag ligga här med myror i hela kroppen av uttråkning. gah, vad ska jag göra?
2. jag har tänkt på detta ett tag nu. jag måste ha ett extra jobb och funderar på att bli kontaktperson. bra betalt och verkar som ett trevligt jobb. du får vara med en person som de väljer ut år dig efter överens stämmande intressen. du får hitta på något kul fyra timmar i veckan och du får pengar för det. det låter ju hur bra som helst. men saken är ju, tänk om det blir pinsam tystnad? jag skämmer ut mig? gör helt fel? men jag kan ju ändå inte leva utan att chansa?
3. den tredje är igentligen jätte fjantig, eller jag har varit rätt så fjantig på alla tre men.. jag gruvar mig så mycket för detta. det är så att jag har en redovisning på torsdag, ensam, ett säljsamtal, inför hela klassen. "ja, hejsan! jag heter emma och ska sälja denna JÄTTE FINA sak, för den är SÅ BRA". skämmigt ja, ska jag göra det inför läraren och skylla på att jag har mycket problem att redovisa ensam eller ska jag bara göra det? det hade varit lugnt om jag hade en någorlunda normal klass. jag har typ sju stycken i klassen som går att prata med. jag får alltid denna otur med klasser. eller är det kanske jag? ne, för i sjuan hade jag faktiskt en bra klass ;p
men men! hjälp mig iaf. pussss

och jusste, stör mig bara på det så mycket. ett stavfel på förra inlägget. ofcourse! ;)

hej emma. vad gör du?

jag ligger kvar i sängen efter att älsklingen farit hem. blev visst ingen "lådsas-sjuk-kväll" för min del ikväll. får ta den en annan dag, kanske imorgon? ikväll var jag med jonas ofcource, syster eve, sanna och duncker. vi såg "eastern promises" den var väl ok, typ den enda jag kan säga om den. inte riktigt min typ av film..
men nu måste jag springa till toaletten och tvätta bort mitt smink, känns riktigt jobbigt. jag är så slut, mina ben hänger inte med hjärnan, den följer inte sina order. benen vill ligga kvar här i sängen och slöa. en del av mitt huvud också, men måste gå isäng nu. igår blev det rätt så sent. och så måste jag hinna börja läsa på min nya bok som jag köpt i dag. såg den på ica och tänkte, varför inte? en bok kanske hjälper mig att ta det lugnt? den heter "champagneflickan". det fanns ungefär fyra-fem stycken att välja på och denna lät bäst. det är en sann historia om en ung kvinna som måste avbryta sina jurisikstudier på grund av olyckliga omständigheter. sedan börjar hon jobba som strippa. aa, resten får ni läsa själv. det verkar bra på baksidan iallafall? jag tycker om sanna historier, mycker roligare att läsa då. kan berätta sen hur den var!=)
nog för att jag inte är den snabbaste på att läsa men ni får väl veta om cirka ett halvår eller så;) håll ut.
haha och ändå pinsamt. då står jag i kön och ska köpa boken och ser att kvinnan framför kollar snett bakåt på boken och läser. jag skämdes faktiskt lite då eftersom det står "en svensk strippa berättar" på framsidan av boken. men tur att jag hade mamma vid min sida att vända mig mot, så det inte skulle bli för pinsamt. men men, nog med babbel för ikväll. imorgon kommer mer. tackhej leverpastej


tycker bara att omslaget är så snyggt.


troettt

hejsan alla glada. själv sitter jag  på skolan och deppar. är inte pluggsugen alls, på något sätt. jag orkar inte ens försöka. helst av allt vill jag hem och mysa under täcket. jag vill ha feber. konstigt nog, men jag tycker det är mysigt att vara sjuk ibland. då måste man ta det lugnt och man behöver aldrig lämna sängen, mamma kommer med cola och man får käka en massa godis.
eller så kanske jag kan vara lådsas sjuk hemma, jag köper en massa godis och cola. sitter hemma hela kvällen och kramas med guddarna. men bajs, då måste jag nog plugga också. ne? eller jo. jag måste plugga när jag har tid, får dåligt samvete annars. men allså, haha vad jag svammlar. men nu är det lunch. ska käka strax.
och efter lunchen blir det att redovisa. inte så taggad nej ;p önska mig lycka till!
skriver nog ikväll igen. om jag inte är allt för sjuk hehehe ;) pusshej!


hejsan hoppsan

bara för att amanda inte ska klaga något så måste jag snabb skriva ett inlägg bara. i helgen har det inte hänt något speciellt alls. vännerna och myst med älsklingsjonas, stor blöt puss på dig;p eller aa, har skissat lite mer kläder också. hur kul som helst. ska kolla in myrorna också om jag hittar något som jag kanske kan sy om. och något till som hänt i helgen är att jag fått ett virus på datorn, weeei. nä riktigt knäpp dator. allt går fel med den. bara så ni vet, dell är bajs. iaf min ;/ måste nog lämna in den till datakillen på skolan, han får allt ta och rena den från alla sjukdomar. åh, jusste. skola imorgon. redovisning också. har hakat upp mig på ett ord, vet ej hur man uttalar det. heeelp. det är ju det pinsammaste att stå där och säga långt ifrån riktiga uttalet. ordet är iallafall "schengenavtalet". helknäppt ord. vem har kommit på det? varför inte vara ta något enklare?

i veckan händer inte så mycket, ska försöka att ta det lugnt så mycket som möjligt och ta mig tid och plugga med. ett måste, inga ursäkter. sen i helgen ska vi göra något för bästaste linn som ska åka till thailand den femte december och är borta enda till januari någon gång. kommer saknar dig så sjukt ;( buhuuu. så vi ska ha något mys innan hon far.
men nu är det nog tid att sova. det blev inget snabb inlägg, jag skulle ändå kunna fortsätta skriva femhundra rader till, men jag avstår. tagga skolan imorgon ju "HE HE" ;p cya, har det super bra.

jag och linn, som jag saknar sååå mycket. kom till skolan nu då!
ni kan ju skippa att lägga märke till min enorma utväxt på bild tre >>>> säxyyylinn!;)<<<<

im sorry, buhe

förlåt förlåt förlåt alla mina tusentals trogna läsare. (inte bara de fyra st som är de ända som läser min blogg, vilka är mina vänner) jag är hemskt ledsen att jag svikit er, har varit riktigt usel på att skriva de närmare två senaste veckorna. men nu har jag så mycket damp att jag bara måste skriva. den senaste veckan, och fortfarande är jag, shopgalen. allt jag ser är snyggt. och så idag gick jag och mamma förbi en sväng på ohlsons tyger, det blev bara för mycket. hittade minst fem tyger som jag hade lust att springa hem med. är så super sugen på att sy något eget. så ikväll har jag skissat lite på vad jag är sugen på att göra. och självklart ska jag inte göra det på egen hand, kanske inte skulle bli de finaste plaggen, så sanna ska få hjälpa mig. längtar, längtar. bara de bilderna i mitt huvud kan bli verklighet. har just nu tre plagg på gång, nog för att pengar till tygerna kanske vore bra att ha men det är ett senare problem. det jag hade tänkt att göra var en tunika, ett linne och en "kort jacka". går inte in på dom nu, någon annan gång. när vi ses hehe!
men nu kanske det vore tid för att sova, men måste bara sätta in dessa bilder, stilen/kläderna i loooove. cya.

       


mentjeeena

hejsan! är hemma nu, typ första gången denna helg, iaf över 3 timmar. sitter i min säng och väntar på att pojken ska komma. få se vad vi gör, amanda skulle ringa så hoppas på att vi ska hitta på något med hon och johan. annars blir det väl bara mys för min och jonas del. mormor och morfar är här idag. de åt go'middag med oss med glass till efterrätt. känns som att det inte är långt ifrån innan magen sprängs. det är det jobbigaste med super god mat, jag bara äter och äter, det är ju så gottt! men efteråt får jag ta konsekvenserna. frågan är ju om jag ens tar mig upp från sängen. höhhh. och idag är det farsdag också, gav pappa ett hemmagjort kort med hjärtan, på det skrev jag "Grattis på farsdag. älskar dig" det fick räcka, som alla föreldrar blir han glad för ingenting.
imorgon är det måndag. igen. suck, jag och rebecca har en del plugg att göra, saker som vi hamnat efter i. usch, det vill jag inte ens tänka på. därför ska jag göra något kul imorgon, ska fika med johanna linn och julia. myys. det är skönt att ta en fika ibland och bara prata ut. det behöver man. iaf jag, kan jag lova. sprängs annars, ungefär som nu heheh. men hoppas denna vecka går snabbt, för jag vill göra bort allt plugg och att det snabbt ska vara över. men så går det inte till. jag måste sitta varje kväll i timtal och kämpa. uscha buscha. men, jag som satt mig i denna situation. men skolan är snart över igen, ännu ett lov. yessss, längtar så mycket (så jag spricker). nu kom jonas, puss cya dont wanna be'ya

vad händer?

inte mycket allsss yaooo. är uttråkad och inte speciellt sömnig alls. men det är mitt egna fel som håller mig själv uppe så länge. nog för att jag har sovmorgon imorgon men skulle iaf ha lagt mig runt 23:00-00:00. men ville inte gå till sängs innan jag fått säga godnatt till mamma och pappa som kom hem från ikea runt 23:00 tiden. sen efter det har jag inte ens försökt. har planerat det sista inför imorgon istället.
och imorgon blir det också att bygga ihop sängarna som mor och far hämtade idag. äntligen får jag slutföra mitt rum. ska som sagt fixa så sängen är på sin plats sen upp med tavlorna och hyllorna på väggen. sen det jag tycker är det roligaste, sätta ut alla dekorations grejor! men hinner nog inte så mycket imorgon. ska gå i skola till klockan 13:30 och sedan gå på stan med sanna, efter det ska jag och jonas bygga ihop min säng och så måste jag också ha tid att äta och fixa mig i ordning för kvällen. gah, har redan panik. vad ska jag ha på mig? åh en sån tönt jag är. ne då, jag är c000000l men hoppas det blir skoj iaf. ser fram emot det. på lördagkväll ska jag typ CHillah med ljnnsan mfl och söndag fika med johanna, linn och julett. müüs. men kanske borde fundera på att sova nu, kanske är en bra början genom att sluta skriva? jo, men hejdå! :D

här är bara en bild när jag är c00l typ.. yao


bajs

bajsbajs jag vet inte vad. vill inte skola, vill inte här. vill bort, där jag kan rida häst, fiska och baka muffins. hejdå

baCHillahhh

tjenatjena. nu är jag hemma och bara myser. ligger i min säng, spelar lite harpan och kollar på friends. rätt så skönt. är dålig på att ta det lugnt så det är bra att jag har tidiga skoldagar. nog för att idag vart det ju polisstationen på förhör. det gick bra. vet ej om det kommer bli något av det men får se:) efter det gick jag och syster och kollade på pyssel, hur kuuul som helst! sen köpte vi en present åt sanna som fyllde arton i måndags. ikväll blir det nog en myskväll, jonas kommer såklart. sen kommer matte jansson duncker amanda och johan också. få se vad det blir.
vill hitta något nytt plagg till fredag också, då jag amanda och sanna ska på extreme, tagga.
ska pinka sen ut och smoke. cya puss

<amanda och sanna> jag>

godnatt

hejhej. ligger hemma i sängen med älskling. nyss sett prison break. går nästan inte att se, enligt mig. får panik av all spänning. blir så nervös bara. kommer typ få svårt att somna nu :p nä men ska upp tidigt imorgon så måste sova! jonas får hålla om mig, då känns allt så mycket bättre.
imorgon hinner jag inte med någon skola. Det blir polisstationen kl 9:00 på förhör om gubben som slog mig, syster och amanda. (kan berätta om det senare någon gång) På skolan slutar jag 12:00 så känns lite onödigt att vara där i ca en timme i slutet så kanske blir en runda på stan. astaggad på att hitta något nytt, inte så ovanligt men ;p får babbla mer imorgon för nu måste jag umgås med jonas innan han somnar, hör att det inte är långt kvar. pussshej!!!

hejsan

då har man skaffat sig en ny blogg, lite kämpigt. känns tråkigt att lämna allt det jag skrivit i min tidigare blogg (jeeh). men men. var inte speciellt enkelt att hitta namn allså :O ejon fick bli eftersom jag heter emma jonsson. så.. men tänkte att detta fick bli en ny start. nu ska jag också bli bättre på att uppdatera ;p så, imorgon återkommer jag med mitt andra inlägg! cya


me and boyfriend

Välkommen till min nya blogg!


RSS 2.0