sol och bad

kan det blir bättre?

eftersom det har varit underbart skönt väder idag tog vi chansen att fara och bada. vi badade i klabböle, älskar att bada där. åka med strömmen! så jag, jessica, ami, emma, sanna, emilio och david for iväg och  plaskade i vattnet. eller det var bara jag, ami, emma och sanna som badade. super kul iallafall. ikväll vet jag inte vad som händer. det blir nog att umgås med jessica, amandam, ami mfl. david tog lite bilder medans vi badade som ni säkert kommer få se sen.

och juste, igår så grillade jag, johanna, jessica och julia. satt och mös på johannas baksida med lite cider och lekar. kommer nog också bilder från det inom kort. men nu ska jag göra något vettigare än att sitta här vid datorn. ha sen super kväll!



mk mk



im sorry

ursäkta min fruktansvärt dåliga uppdatering. skriver inte alls ofta nu. men sitter typ aldrig vid datorn. mycket pga min dator är störd.. men men, nu har jag lite fler bilder från trästock att bjuda på.














bored

hejsan. har varit hemma hela dagen igen. är helt slut i kroppen. och jag får utbrott snart..... min näsa kittlar det i hela tiden som om jag ska nysa och då forsar det tårar från ögonen. jätte jobbigt!! och det är typ en gång av hundra jag nyser.
imorgon hoppas och ber jag att jag vaknar upp frisk. hade varit så skönt. men jag är på bättringsvägen, jag kan iallafall få fram orden nu.
jag vill ha sol också. sol och frisk imorgon hade varit toppen! nu ska jag se på någon sämst film men eve och pappa.. jag har ju så mycket för mig.. är sååå uttråkad. hjälp.


trästock

hej. nu är jag hemma. eller kom hem igår men då sov jag hela dagen typ. både för att jag varken sovit bra eller mycket i trästock men också pga att jag blivit riktigt sjuk. är såå hes så jag knappt kan prata, är förkyld och nyser hela tiden . men men, nog om tråkigt. jag har haft det super bra i skellefteå. bara njutigt, och vissa stunder har varit de största sommar höjdpunkterna någonsin. nu ska ni få lite bilder, nog för att inte ens bilderna kan beskriva hur najs jag haft det. men jag gör ett försök.

första kvällen


persson och johan


persson sitter på eve haha


janne kissnödig


johan sjunger


jag och några coola pojkar


här hade klockan hunnit bli 6:00-7:00 och vi sitter och käkar gottes


nu är det fredag. på sannas brillor satt det en fluga och chillade as länge!? det vart hennes husdjur.


vi solar




svalkar oss


johan och sanna taggar


det vart några stycken som gick runt med dessa fina pattar


eeeyyyyy


hahaha kicko


jag är den stora tatueraren. tror lördag börjar här.



jonas håller i ett paraply utan anledning, mattias ligger och sover brevid och ken står och pissar i bakrunden. vackert.


CHilling


coola flickor


vi hoppade och sjöng


dom coolar sig


dom sjunger


vi sjunger tror jag


och denna utsikt hade vi en kväll. nice. eve garvade i timmar, snopp


wohooo

imorgon åker jag bort igen. denna gången blir det till skellefteå, trästock. stannar till söndag. jag känner taggen! allt känns najsss. jag har allt man behöver. vi hörs på söndag, då kommer bilder också.


taggaaaaaa!!














checkered

jag och linn testade lite roliga kläder, bara för att det är så kul.
denna klänning kommer från acne och kostade femtusen kronor.

du fick allså "ståltråds höfter". vad tycks? inte riktigt något jag själv hade gått runt med..

hej alla fina läsare

ännu en tidig kväll. känner mig bara allmänt sliten.
lite drygt, men snart är jag på topp igen!
hejdå!! hihhhh

najsss

hejsan. idag kom jag hem från stockholm, klockan åtta imorse. har haft det riktigt bra. shoppade dock inte så mycket, bara tre tröjor. men jag är nöjd. det har varit riktigt najs. tänkte sätta in lite bilder, sätter in fler sen. puss










ps. tyvärr inga bilder på rebecca. hon vägrade vara med på någon ;(

to cool for school



packat och klart, snart.

hejsan. jag springer runt här hemma med morgonrocken fortfarande på. jag håller på att packa. inte speciellt roligt tycker jag, men det är inget jag kan skippa heller. imorgon åker vi, klockan 06:00! gissa vem som kommer sova i bilen?
idag ska jag packa klart, sola solarium, åka ner på stan för att köpa saltvattenspray och ett paraply. inte så taggad på att åka ner till stan, i det här vädret. sen i eftermiddag någon gång ska jag och duncker åka till vännäs för att hämta linn. tagga stockholmmmmm!!

now I leave you again

hejhej. jag har glada nyheter. på onsdag åker jag till stockholm med linn och rebecca. dom är fina vänner dom :) tack ni, verkligen! jag är sjukt taggad. jag tror, eller jag vet att alla vi tre är det. det kommer bli galet najs! egen lägenhet med två najsiga tjejor. aa, vi bestämde det igår att vi skulle åka på onsdag. så jag är skit nervös, jag har inte riktigt förberett mig än, mentalt. men det kommer.
imorgon ska jag på stan, köpa lite små grejer och så. sen åker jag och rebecca till linn för att planera lite.

är lite frustrerad för en sak. mikaela är sjuk, så hon kunde inte klippa mitt hår idag.. buhu. aja, jag får väl åka till stockholm och se ut som.. aa jag vet inte vad.

men jag är ju rätt cool ändå måste jag erkänna. se bara:

puss

snabb info

droskan - bara najs. jag tycker om människor!
idag - har jag dragit upp en aborre. en liten.. sen har jag sett på teater. linn och sanna spelade först upp en "skräck"teater sen en om två fjortisar. hih
planer - imorgon ska jag klippa till mitt hår. bara najs. sen stockholm alldeles snart. blir nog nästa vecka. också bara najs!!
jonas - mest najsss <3


puss

burträsk








min anka

borta bra men hemma bäst

hejsan. nu är jag hemma igen. jag har fast det super bra i burträsk, med mamma, syster, morfar och mormor. solat, gått på marknaden och käkat gott. jag tycker om burträsk, stämningen där är så mysig och lugn.
jag har köpt två hårband och en väska. blev inte så mycket. men som sagt, jag har ju noll pengar.
ikväll blir det fest med vänner. taggar.
sätter ut bilder sen. nu ska jag ta en dusch. puss!

RSS 2.0