min helg var super!

har lite bilder från fredagen, yran.








när tar pluggandet slut?

hejsan alla fina. idag har jag pluggat i stort sett hela dagen. weii till mig. alla arbeten ska vara inne innan fredag 00:00. så jag kommer inte synas ute på ett par dagar, adjö.
imorgon har jag en engelska redovisning, sen efter den måste jag plugga till läggdags. torsdag har jag nationella tal och eventuellt ett prov, efter det måste jag plugga till läggdags. fredag, plugga, plugga och plugga.
min underbart roliga vecka.. men i helgen ska det firas med brännbollsyran och fest. hoppas det blir bra väder och en riktigt kul helg, det kommer jag förtjäna. om jag hinner med allt dvs :S jag måste! be för mig, det kan behövas. puss

lycksele med älskling

finaaaaa jonas!




avslutar med jonas farmors katt. haha han
är rund och go han. ha la sig på rygg. söt!

home sweet home

nu är jag hemma igen. för ni som inte vet så har jag och älskling spenderat de tre senaste dagarna i en stuga i lycksele. det har varit  
u n d e r b a r t! vi har fiskat, myst framför brasan, käkat gott och bara tagit det hundra procent lugnt. vi har haft det super mysigt. ska sätta in bilder sen, lite lättare att visa än förklara.
imorgon blir det ParTyyy. kulturnatta. det blir nog grillning, se lite band mm. men nu ska jag vara social med de andra. pusshej, vi hörs!

min kväll

ikväll har jag sett film med mor, far och syster. en riktigt bra film enligt mig, värd att se! ett stort plus är att det är en sann berättelse.



godnatt!

aoo


vad gör jag uppe nu?

jag och jonas idag. och frågan är ju varför
jag inte satsade på att bli en basketspelare?

KING!

jag sitter just nu i mitt vardagsrum med svidande ögon,
de skriker efter sömn. vad gör jag uppe nu?
imorgon är min plan att hinna plugga ett tag, ringa efter sommarjobb, ta en promenad och plugga till provet på onsdag. allt låter okej förtutom pluggandet till provet. provet är inte roligt, psykologi skit.
men annars är allt okej med mig, helgen har varit bra. och vet ni vad? igår bastade jag i nittiofem grader! super jobbigt att andas var det.

nästa helg, eller torsdag, då ska jag och jonas till en stuga. vi ska mysa framför brasan, fiska och bara vila. längtar! och på lördag blir det fest. ne, nu måste jag verkligen gå och sova. vi hörs, pusshej!


gårdagen


igår firade vi julia. vi fick besök av en kvinna som lärde oss lite mer
om sexleksaker. vi höll kvar henne där i fyra timmar :O haha och
sammanlagt köpte vi saker för över 5000 kr! vi var på hugget! wraoor


det var inte igår

jag och sanna

PICS

LITE VALBORG


kocken emma ;)


åh! vi är så heta


duncker, persson och sanna


johan poserar



till mig

det är snart sommarlov, hur sjukt är det? mycket!
det känns hur skönt och roligt som helst, för sommaren ger möjligheter.
men samtidigt så gör den mig stressad och orolig. peeeeengar?
men jag orkar inte skriva om det deppiga, deppiga ämnet.
jag känner mig förväntansfull just nu. allt jag behöver är pengar, hehe.

framåt

just nu har jag så mycket insperation och ideer i huvudet att det känns som att jag håller på att bubbla över. jag känner det i halsen, jag är ivrig och stressad. jag låter knäpp, jag vet. men det känns så! jag får så ibland, och egentligen vill jag passa på att köpa tyger och skissa, köpa kläder, skor och assosiarer nu, nu nu nu! jag vet exakt jag vad jag är ute efter, jag har en massa bilder i mitt huvud som jag så gärna bara skulle vilja få direkt till plagg, nu. när ska jag bli riiiiiik?



snart.. somnar.. jag

hejsan. har varit jätte trött hela dagen, blev lite sent igår. men lyckligtvis har jag sovmorgon imorgon. 11:35, en timme senare slutar jag och jag funderar på att ta en sväng på stan. hade varit kul att hitta något nytt! alltid kul att hitta något nytt!
jag rensade min garderob idag, tror jag var lite hårdare än vanligt.. eller. mja, varje gång jag rensar garderoben åker kanske tre plagg. "jag kommer ändå använda den här någon gång" eller "den kan vara bra om jag behöver en extra tröja". dom rörs aldrig där dom ligger, längs ned i garderoben. men ändå lär jag mig inget?
det är nog två, tre plagg jag funderar på att sätta ut på tradera som knappt är använda.  hellre få en liten slant för dom än att dom ligger i min garderob och ruttnar. jag taggar mer nya sommarkläder! godnatt

and peace, fast bak och fram. hihi PUSS

på lite bättre humör

hejsan. måste gå i säng nu så jag orkar ta mig upp, och hinna skriva lite i dagboken hihi. men jag tänkte bara skriva hej och sätta in denna oerhört Zäxiga bilden innan jag säger adjö till elfte maj. puss!



en ny dag

japp

ja

varför så fula?
blir så spyless.

och nej, inga frågor tack.




PUUUUUUUUUUUUUSSSSSSSSHHHHHHHHEEEEEEJJJJJJJJJJJ

briefly

kom och drick cola med mig
eller varför inte dra någonstans?
ja

ursäkta språket

FFFFFIIIIIIIIIIIITTTTTTTTTTTAAAAAAAAAAAAAAAAAAAAA


when I am satisfied and calm

ikväll vill jag bara vara ensam och mysa, ta en till promenad. det brukar aldrig bli så. till slut blir jag jätte uttråkad och så blir det att jag hittar på något ändå. jag får se hur länge det håller ikväll. nu är jag super hungrig och jag vill ha mina våfflor med sirap. mums. hejdå!

pure beauty


one more happyface


ikväll

jag har varit med jonas, eve, janne och dulle. vi har spelat brännboll och kubb med broder simon och hans vänner. vi förlorade bännbollen men vi ägde i kubben så. det var kul, men skrämmande. min kondis är sämst!

helgen har varit mycket kul iallafall! imorgon ska jag plugga lite och ta en promenad med sanna. tack och hej.

MEN TJEENA

är hemma just nu. känns som att det var år sedan sist. idag är jag trött men jag hoppas på att det snart ska vända och att jag ska kunna, orka hitta på något. valborg var bara najs. som varje valborg blev det absolut inte som planerat och självklart kunde det varit roligare. men jag hade kul iallafall. kan sätta in de få bilderna som vart tagna när jag fått dem. nu ska jag sätta mig vid tvn och nörda, ta några koppar kaffe och vänta på att koffeinet ska börja värka. ha en mysig kväll alla, det ska jag iallafall ha! puss.

RSS 2.0